Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 香港魂shop悪魔人版萬能俠派貨時間

下...........原來6月27日係第一日開定, 我個日其實無心地去定, 原本定隻斯路, 見呢隻野4百幾, 都幾平, 又限定, 咁就去定.

個日定個時, 時有得定, 時無得定, 都唔知點樣............再遲D收唔到e-mail, 就去問下佢地.

一樣囉, 第一日已訂爆咗喇....
ray文 發表於 7-7-2012 01:02 PM
"Receipt No:", 我有收到呀, 希望遲少少收到啦.:38:

係呀,我用PayPal比錢,會收到PayPal比0既收據號碼 , C-hing 你有冇收到?
C-tong 發表於 7-7-2012 01:04 PM
下...........原來6月27日係第一日開定, 我個日其實無心地去定, 原本定隻斯路, 見呢隻野4百幾, 都幾平, 又限 ...
馬仔 發表於 7-7-2012 01:06 PM

聽講話好多人click咗入去訂, 但有啲冇訂又放返啲quota出嚟.....所以嗰日我上午訂就好正常, 但下午開始就已出現時得時唔得嘅狀況....好似到5, 6點到已訂唔到喇....:78:
我6月27日定, 你地呢?
馬仔 發表於 7-7-2012 01:01 PM

一樣都係27/6 17:00...
聽講話好多人click咗入去訂, 但有啲冇訂又放返啲quota出嚟.....所以嗰日 ...
ray文 發表於 7-7-2012 01:11 PM

我就係襯啲人諗訂唔訂好放返啲quota出嚟嗰時 ko 佢:34:
我就係襯啲人諗訂唔訂好放返啲quota出嚟嗰時 ko 咗2隻
C-tong 發表於 7-7-2012 01:17 PM

勁呀ching......:71:
因為實在太多人考慮訂唔訂呢隻萬能俠呢.....個個都比佢個價錢吸引呀....平街價成倍有多....:58:
勁呀ching......
因為實在太多人考慮訂唔訂呢隻萬能俠呢.....個個都比佢個價錢吸引呀....平成 ...
ray文 發表於 7-7-2012 01:20 PM

好彩啫:77:,街價我見過$ !@*)...訂到就唔使食貴貨.:34:
好彩啫,街價我見過$ !@*)...訂到就唔使食貴貨.
C-tong 發表於 7-7-2012 01:27 PM

冇錯, 所以唔洗一日就訂爆喇.....
ching咁你洗唔洗再揀返收貨日期呀..:?
請問要唔要揀收貨日期架~我見個日期最快都要19號呀...
ray文 發表於 7-7-2012 01:01 PM

香港魂shop所有嘢都冇得選日期,只有時間
ching咁你洗唔洗再揀返收貨日期呀..
ray文 發表於 7-7-2012 01:30 PM

唔使改,13/7我揀咗 18:00-20:00 放工返去啱啱好收貨..:34:
ching咁你洗唔洗再揀返收貨日期呀..
ray文 發表於 7-7-2012 01:30 PM

其實隻嘢26/6 4:00開訂的真係差不多一日就完
我估我可能較早 四點幾訂左了,沒有師兄們所講的時到時訂唔到的情況
其實隻嘢26/6 4:00開訂的真係差不多一日就完
我估我可能較早 四點幾訂左了,沒有師兄們所講的時到 ...
玩具人生 發表於 7-7-2012 01:51 PM

開訂嗰時我都諗咗一晚先訂,差啲訂唔到:67:
回復 27# C-tong

我去左旅行, 返黎已經訂唔到了:31:
唔係話13 號先開始shipping 咩?
開始shipping 後1-2 日到貨
最快都16號星期1 先有啦。。。:?
唔係話13 號先開始shipping 咩?
開始shipping 後1-2 日到貨
最快都16號星期1 先有啦。。。
captaintam 發表於 7-7-2012 02:05 PM

可能13/7有呢...希望在明天嘛:34: