Toysdaily 玩具日報

查看: 5747|回復: 35

[玩具報告] 香港魂shop悪魔人版萬能俠派貨時間

今朝收到 BANDAI E貓 會喺13/7 派貨,有訂0既爸打留意啦 :71:

已收到emai x 2~ :)
請問收貨日期需唔需要再於網上選擇?:?
死啦, 未有e-mail, 係唔係無架?:50:

已收到emai x 2~
請問收貨日期需唔需要再於網上選擇?
ray文 發表於 7-7-2012 12:21 PM
死啦, 未有e-mail, 係唔係無架?
馬仔 發表於 7-7-2012 12:34 PM

咁你有冇入返A/C check吓有冇order??:?
死啦, 未有e-mail, 係唔係無架?
馬仔 發表於 7-7-2012 12:34 PM

我同我老婆都收到 E貓 喎
我頭先都收到email la :handshake:
有呀, 定完之後, 收到Auto e-mail 話 confirmed 架.....................:50:

咁你有冇入返A/C check吓有冇order??
ray文 發表於 7-7-2012 12:37 PM
有呀, 定完之後, 收到Auto e-mail 話 confirmed 架.....................
馬仔 發表於 7-7-2012 12:45 PM

咁有冇上返魂shop網login返check 吓個status呀...
有呀, 佢顯示為"Order has been received.", 即係定左啦下話?

咁有冇上返魂shop網login返check 吓個status呀...
ray文 發表於 7-7-2012 12:54 PM
有呀, 佢顯示為"Order has been received.", 即係定左啦下話?
馬仔 發表於 7-7-2012 12:56 PM

咁應該有wor.....唔通早訂啲會快啲收到E貓??:DD
收到e-mail了13/7有得玩
收到e-mail了13/7有得玩
玩具人生 發表於 7-7-2012 12:59 PM

請問要唔要揀收貨日期架~:?我見個日期最快都要19號呀...:unhappy:
我6月27日定, 你地呢?:58:

咁應該有wor.....唔通早訂啲會快啲收到E貓??
ray文 發表於 7-7-2012 12:59 PM
我6月27日定, 你地呢?
馬仔 發表於 7-7-2012 01:01 PM

一樣囉, 第一日已訂爆咗喇....:p
馬仔 發表於 7-7-2012 12:56 PM

係呀,我用PayPal比錢,會收到PayPal比0既收據號碼 , C-hing 你有冇收到?