Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] Bandai VF-171 DX

咁可唔可以幫我買VF-25G呀?
常威 發表於 9-7-2012 17:51

呢期真係9 成要掉盒, 因同大人一齊最後一定爆晒o急冇位放 :(
Panzer話諗住七月去大阪唱定yen走去call hen但係佢又驚怕撞到friend同d 0靚又嫌條女腥以為自己好 ...
常威 發表於 9-7-2012 05:58 PM

你又唔講鬼知你玩菜 ar
bbf1125 發表於 9-7-2012 05:54 PM

講左您唔理我~~~~:die:
3 link兄,唔好咋型!下次比番個quota你!富二呢條仔信得過架!
常威 發表於 9-7-2012 05:43 PM

多謝晒~~~常兄:$
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 109# 常威
冇行哂成條街呀時間總係唔夠用, 其實今次主要買衫同行京都周邊, 玩具目標就只有呢隻同YF-29, 但後者暫時未揾到囉....
as of 09/07/2012 at 7:00pm
煙時 221号 (專賣老變), 價錢由昨天 !&%)  下調今天 !^%)  ( 一日跌 10 ...
hkbea 發表於 9-7-2012 09:13 PM

有機嘞,,,,,...........有機嘞
回復  常威
冇行哂成條街呀時間總係唔夠用, 其實今次主要買衫同行京都周邊, 玩具目標就只有呢隻同YF-29,  ...
WalkerMachine 發表於 9-7-2012 11:17 PM

京都, try oyster at the food market!:73:
:cool: 依鑊瀨野.....比GRAW爺部171毒親............
京都, try oyster at the food market!
Panzer 發表於 10-7-2012 09:29 AM

:43:京都就食骨啦..........
京都就食骨啦..........
Warmblood 發表於 10-7-2012 09:31 AM

隻171已經pack左入盒啦!你想幾時拎去玩call我啦!:65:
隻171已經pack左入盒啦!你想幾時拎去玩call我啦!
常威 發表於 10-7-2012 10:06 AM

:71:you are the best SF loan
仍最愛是你 堅定自持因愛你 縱隔萬里心跟你飛
今天你請珍重 寂寞你便盪來 來甜夢中把臂
風吹雨飛 多晚都等你.....you are the best SF loan
Warmblood 發表於 10-7-2012 10:10 AM

:Q:Q................................................:he::he:
頂你!仲要唱伊健d歌!真係........真係冇嘢講啦!:31: