Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] Bandai VF-171 DX

:75:目標價!%))樓下:75:
昨晚大阪Den Den Town特價入手,加埋銀聯同退稅,盛惠1金2紅有找
WalkerMachine 發表於 9-7-2012 14:49

版主報呢個靚價,係咪想比人打……………………………………………………………劫:^:^
if vf-25f and vf-25s drop to that level I would be very happy too.
昨晚大阪Den Den Town特價入手,加埋銀聯同退稅,盛惠1金2紅有找
WalkerMachine 發表於 9-7-2012 02:49 PM

Walkermachine大大,你去左大阪呀?有冇行下其他地方呀?係咪行哂成條街啦?買左d咩呀?快d出post啦!
:handshake:
bbf,下次你唔好再去東京啦!大阪好d,仲未被港人污染,價錢正路好多!:67:
bbf,下次你唔好再去東京啦!大阪好d,仲未被港人污染,價錢正路好多!
常威 發表於 9-7-2012 04:59 PM

bb個衰野~~~又唔幫我買yf29~~~~:unhappy:
bbf,下次你唔好再去東京啦!大阪好d,仲未被港人污染,價錢正路好多!
常威 發表於 9-7-2012 04:59 PM

大阪被樓主污染咗啦!:help:
WalkerMachine 發表於 9-7-2012 02:49 PM

Good Job!:$
bb個衰野~~~又唔幫我買yf29~~~~
黑色三連敗 發表於 9-7-2012 05:37 PM

3 link兄,唔好咋型!下次比番個quota你!富二呢條仔信得過架!:64:
常威 發表於 9-7-2012 16:59

我一向都係鍾意去大阪果邊, 只不過今次係得東京有機位先去東京咋 :67:

我2月果轉係名古屋落機 ar :handshake:
我一向都係鍾意去大阪果邊, 只不過今次係得東京有機位先去東京咋

我2月果轉係名古屋落機 ar :h ...
bbf1125 發表於 9-7-2012 05:50 PM

咁可唔可以幫我買VF-25G呀?:he:
bb個衰野~~~又唔幫我買yf29~~~~
黑色三連敗 發表於 9-7-2012 17:37

你又唔講鬼知你玩菜 ar :45:
大阪被樓主污染啦!
Panzer 發表於 9-7-2012 17:43

咁你下次去大阪要小心d la :67:
3 link兄,唔好咋型!下次比番個quota你!富二呢條仔信得過架!
常威 發表於 9-7-2012 17:43

常總你唔洗理呢條友仔架 la 佢大把錢, 佢架171 應該都比左2k :67:
咁你下次去大阪要小心d la
bbf1125 發表於 9-7-2012 05:55 PM

Panzer話諗住七月去大阪唱定yen走去call hen但係佢又驚怕撞到friend同d 0靚又嫌條女腥以為自己好精點知D左miss chan!
:67: