Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 呢個禮拜HT會吾會有野開訂呢 ?

我都想係呢隻
齊左joker 同batman 就唔想再禁入黎理其他12"既news
或者要埋bane/cat woman既
我都想係呢隻
齊左joker 同batman 就唔想再禁入黎理其他12"既news
或者要埋bane/cat woman既
Endless 發表於 4-7-2012 03:23 PM

同師兄一樣諗法 , 入完呢隻希望可以休養生息一排 , 吾係年尾至出年年頭排住隊咁出貸真係玩都玩吾切呢 !!
年尾重有Batman Return :70:
:( 回復 17# dvddvdhk

冇錯、頂多訂埋隻mk7,就告一段落啦、屋企隻老虎已虎視眈眈我啲單..
似係batwing ,因Facebook 已有圖
回復  dvddvdhk

冇錯、頂多訂埋隻mk7,就告一段落啦、屋企隻老虎已虎視眈眈我啲單..
sonsonsun 發表於 4-7-2012 03:42 PM

嘻嘻 , 我d單一向收得好埋身 , 但係個d盒就無所遁形 , 又吾捨得掉左佢 , 個櫃就黎爆勒 !!!
batwing..................
facebook Post其实系讲DX batman, 点解个个都认为系The Bat ga~~~~
facebook Post其实系讲DX batman, 点解个个都认为系The Bat ga ...
bunchan 發表於 4-7-2012 04:32 PM

因為好多大大都唔多睇D字!!:59: 之前都係咁,明明人地一早話呢隻batman係DX,佢地可以拗餐飽!!~~~~~:42:
回復 24# kevinwong4ever

米就系lor...睇D晤睇D...唉~~~~
點解我睇唔倒ht fb有post相既
點解我睇唔倒ht fb有post相既x
果條後樓梯已經可以叫devil's stairway,一步一地獄,不單熱,重有外星人(經常討論去邊排隊有幾多錢,又講邊個邊個反骨有隊排唔叫佢),重有魔鬼引誘(d靚女上上落落,就係唔企係度).
頭像被屏蔽
回復 29# dogjumpjump

最緊要係改良件戰衣既物料
起碼唔好無啦啦自己爆衫先啦
如果可以加多粒bruce頭就好啦