Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 呢個禮拜HT會吾會有野開訂呢 ?

回復 183# dvddvdhk

明白哂, thank you 師兄 !
係啦, 好想 HT 都出 Daniel Craig 007 囉, btw, 聽晚睇 Skyfall !
回復 184# communistic

007 呢 D 咁經典又大熱既角色, 應該要出多幾隻啦 ! :53:
回復 185# Boris_C

今集睇預告好似幾得 , 聽晚睇完報告下好吾好睇吖 , 謝謝 !!
回復 187# dvddvdhk

Sure ! 聽人講話今集 story 幾好, 所以都想先睹為快 ~:43:
頭像被屏蔽
回復 189# communistic

加上 007 應該冇咩技術上既問題丫, 而且又未必會變死貨冇人買, 真係唔明點解一隻都唔出 ...
好似Inception果陣講過著西裝嘅角色無咩特色,所以唔出嗎!
頭像被屏蔽
好似Inception果陣講過著西裝嘅角色無咩特色,所以唔出嗎!
人馬座聖鬥士 發表於 1-11-2012 11:07 AM

HT D解釋信一成都死~!! 成日都前言不對後語....

AVENGERS AGENT COULSON咪又係老西~!
動漫展有初版....

仲有, HT之前又話出過嘅FIGURE...形式太類似就唔會再出(SUPERMAN 2 IN 1), 但BATMAN同JOKER咪又係狂翻出~~
總之有錢賺就乜都有可能~~ HT嘅理由同解話可以當癈話~~~:DD
回復 193# MAX
絕對認同MAX兄......!!!!!!
但又咁講,我諗Avengers個版權費應該貴過Ironman好多,
(冇記錯Ironman要三十幾萬美金一年),
咁佢一年內出盡佢都好正常,
出定個樣板先,等淡季先推出黎開訂,
咁又可以慳番一年版權費啦...!!!!!!
回復 192# communistic

真係好可惜 ... 斷估出呢隻都唔會冇錢賺掛 ...
回復 193# MAX

師兄講得岩, 賺到錢既出完再出 non-stop mix 啦 :*
龍哥都差吾多開了,另外有冇機開professor x呢
回復 197# doggedyin

兩隻都有可能 , first class 個版我覺得仲正個狼人 , 真係吾知幾時出呢 ?
HT D解釋信一成都死~!! 成日都前言不對後語....

AVENGERS AGENT COULSON咪又係老西~!
動漫展有初版 ...
MAX 發表於 1-11-2012 01:27 PM

唔知幾時出AGENT COULSON呢:D