Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 呢個禮拜HT會吾會有野開訂呢 ?

都唔係架,上星期狼人都係前一日得張雜誌圖,跟住第二日就無端端殺左出黎,世事話唔埋既.....
Softsong 發表於 30-8-2012 09:42 PM

咁又係 , 咁易比我地估到就吾係ht啦 , 所講包括QC同配件:34:
之前有figure 王介紹catwoman
咁又係 , 咁易比我地估到就吾係ht啦 , 所講包括QC同配件
dvddvdhk 發表於 30-8-2012 09:48 PM

冇錯,HT就好似老虎一樣,你唔會知道佢幾時心情突然變好(送多兩件配件俾你或者大貨令過樣板),又唔會知道佢幾時心情突然變差(大貨少左件配件)。約佢出街,準唔準時都話唔埋(開訂同發貨時間難以確定) 而且發完你脾氣,又唔會同你道歉(有如MK1地台事件):30:
真係善變加難以觸摸:(
冇錯,HT就好似老虎一樣,你唔會知道佢幾時心情突然變好(送多兩件配件俾你或者大貨令過樣板),又唔會 ...
Softsong 發表於 30-8-2012 10:05 PM

又好似你追緊個好鍾意既女仔一樣 , 佢發你脾氣無得出聲 , 比人閙完玩完都係死跟 , 要你奉獻就會拿拿臨比錢都比吾切 , 你話我地呢班玩人偶既男人幾慘呢:time:
又好似你追緊個好鍾意既女仔一樣 , 佢發你脾氣無得出聲 , 比人閙完玩完都係死跟 , 要你奉獻就會拿 ...
dvddvdhk 發表於 30-8-2012 10:23 PM

但佢d脾氣太臭,我決定同佢分手.....暫時:31:
但佢d脾氣太臭,我決定同佢分手.....暫時
chika 發表於 30-8-2012 10:32 PM

嘻嘻 , 之後你咪又係追番佢:p
嘻嘻 , 之後你咪又係追番佢
dvddvdhk 發表於 30-8-2012 10:37 PM

個個同佢既關係都係斷斷續續,難捨難離,一同佢搭上關係就好難甩身,只有少數人可以永遠脫離佢既魔掌:he:
回復 143# dvddvdhk

ching形容得非常貼切!!!!!:@
後追返佢有好沉重代價架.....:cool:
回復 130# kafai1978

依家睇返都覺得好好笑~
個D無賴已經唔見曬~:p
回復 148# sonsonsun
睇返個post有D火,Bun都串埋一份....!!!!!
有消息分享下,好似欠左人咁,
真係開左我又冇著數,遲左開又俾D廢人串....!!!!!
所以而家有消息都唔會再分享喇.....!!!!!!!!!!
回復 149# kafai1978
如果有話你果d師兄有道歉算啦    :78:

請繼續分享:shiny:
回復 149# kafai1978

我系无辜ga Kafai大~~~~~~
HOTTOYS FACEBOOK更新左貓女!!!!

好像同之前個辦 , 沒有大分別......~ 有無人知幾錢~
special edition....有batman 頭套....又係點先有呢??
有冇師兄出左去訂了????:43: