Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.109~~~天降下來的美少女~~~Nadeshiko

十卜呀
超萌既撫子勁正
D@ZAce 發表於 3-7-2012 08:18 PM
D@ZAce 兄似乎十分 like 撫子喎~~~~~~:35:
其實火箭人中呢隻都算唔錯, 活動能力高, 多謝some大既報告.
virtualman 發表於 4-7-2012 12:27 AM
THX virtualman 兄支持~~~~~~今次可動性唔錯~~~~:73:
唉!我都想要呀!
frankfung 發表於 4-7-2012 11:00 PM
frankfung 兄~~~~~有興趣就要快啦~~~~撫子相信會幾搶手~~~~:77:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~:64:
support some大:71:

感受到劇組真係有俾心機諗過撫子既招式,出黎既效果都配合,令撫子成為好討好人既角色。
呢隻之前冇訂,唔通始終都要幫弦太郎搵返個伴?!:58:
support some大

感受到劇組真係有俾心機諗過撫子既招式,出黎既效果都配合,令撫子成為好討好人既角 ...
big9kan 發表於 7-7-2012 03:07 AM
我愈影相愈鍾意撫子~~~~無咩配件都可以影成三十幾張相~~~:shy:Big9kan 兄真係要搵番個女朋友畀玄太朗啦~~~~:DD