Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.109~~~天降下來的美少女~~~Nadeshiko

撫子!!??未攞 TIM!!!!
快d去攞黎support some 大先
SOME大Ching really likes Fourze. I also watched the movie. Love it. Next movie is coming soon. Have  ...
squll 發表於 3-7-2012 03:24 AM
呢套劇幾好睇~~~我而家 copy 咗落手機度隨街睇~~~~成日都可以睇到撫子~~~:shy:
新 Meteor 個 design 得唔得~~~就要睇睇套劇或戲好唔好睇啦~~~:DD
撫子好正~~~~~~~
希望陸續推出女拉打SHF~~~~~
不過佢換火箭方面的確好牙煙~~~~
放圖一卜&#21523 ...
pein 發表於 3-7-2012 07:19 AM
附圖支持~~~~THX pein 兄~~~~~:handshake:
睇完個post 搞到想入返隻女朋友比自己既女友
火野映司 發表於 3-7-2012 07:40 AM
最好一人一隻~~~~~不過最後兩隻都歸火野兄所有~~~~:^
好正呀魂限令人卻步  我就係其中一個
021b17 發表於 3-7-2012 07:54 AM
咁無計了~~~~~THX 支持~~~~:(
支持some大:66:
遲d帶我果pair出去拍拖影相:77:
我都同師兄一樣
王者J 發表於 3-7-2012 08:12 AM

怎會的~~~~令人失望~~~~:help:
又黎支持some大啦~只撫子我始終因為本身造型沒有入手~睇some大d相就得了ww
konakona 發表於 3-7-2012 08:51 AM
撫子造型都OK呀~~~~銀色衫重幾性感添~~~~:love:
十卜呀:):)
超萌既撫子勁正:35::35::35:
出甲蟲女就好啦......
msz006_ver.ka 發表於 3-7-2012 09:09 AM
stronger 之後會唔會有機呢~~~~:)
女朋友來了
希望之後會出多d女性rider,kivara,龍騎既花夢,劍個隻
saga522 發表於 3-7-2012 09:27 AM
花夢就一定會出~~~~因為 mirror stage 都有佢張貼紙~~~~:handshake:Kivara 同 Saga 點解咁耐都無晒聲氣~~~:o
支持some大;)
雖然對撫子冇咩興趣,但係some大啲相真係好正!
希望快啲出夏海既kivara
leo_yamtszfung 發表於 3-7-2012 10:14 AM
THX leo 兄欣賞~~~~~:)而家人人都等緊夏海~~~~花夢就一定會出架啦~~~~:$
十卜SOME大 依隻真係好得意 可惜我唔好SHF拉打了!
kit0829 發表於 3-7-2012 10:38 AM
THX kit0829 兄支持~~~~:)點解唔好 SHF 呀~~~~入幾隻鍾意GE玩下嘛~~~~:DD
其實火箭人中呢隻都算唔錯, 活動能力高, 多謝some大既報告.
Support~ SHF女body的確設計得幾正!~
話時話,Some大有無玩埋SHF龍珠條line呢?呢排開左隻杜拉格斯玩,都唔 ...
EricBanana 發表於 3-7-2012 11:24 AM
THX EricBanana 兄支持~~~~:)其實我係好耐之前 GE SHF 黑白光美帖都提到笨大女性素體已經迎頭趕上 figma 水平~~~:36:再唔係停留係 SHF Hana 年代~~~:66:但動畫人物面相仍然係 figma 造得好啲~~~不過距離已經幾接近~~~係差啲膚色無 figma 咁自然啫~~~:65:至於龍珠系列我無入坑呀~~~如果入埋就不得了~~~:55:

some大出既post...精彩過隻玩具本身...我就比較喜歡真人版多d
老文 發表於 3-7-2012 11:31 AM
THX 老文兄支持~~~~~要真入都係睇戲睇相算啦~~~~~出公仔就無謂矣~~~:DD
囡囡好正..........十卜.............
wing0boy 發表於 3-7-2012 11:44 AM
Wing sir 令次唔係 Last 啦~~~~~~~:DD

真人同SHF都一樣咁正
haleyho 發表於 3-7-2012 12:26 PM
撫子人氣確係厲害~~~~~~~~:35:
杜拉格斯中左sad,超西頭d頭髮有好大的黑油
yugi 發表於 3-7-2012 12:32 PM
節哀順變罷~~~~~~~~~:42:
支持SOME大 !!
可惜我唔好女拉打 !!
Volfogg 發表於 3-7-2012 12:44 PM
現在鍾意女拉打也不遲嘛~~~~~~~~~:35:
看標題「天降下來的美少女」我想起天降之物~
撫子很可愛啊~電影那段根本是在看弦太朗同撫子的閃光彈~
御姐喵 發表於 3-7-2012 01:16 PM
唔只玄太朗~~~連我都被迷倒了~~~:35:
尼套劇好看過之前果些,節奏流暢,看完都想追返隻super tatoba
ToysHunter99 發表於 3-7-2012 02:04 PM
如果而家追 Super Tatoba 可能要付出多一點了~~~:(
唉!我都想要呀!:59:
撫子!!??未攞 TIM!!!!
快d去攞黎support some 大先
怪物et 發表於 3-7-2012 06:35 PM
怪物兄應該攞咗貨啦呱~~~~~影兩張相黎支持一下吧~~~~:77:
支持some大
遲d帶我果pair出去拍拖影相
Rider_Sentai 發表於 3-7-2012 07:39 PM
Sentai 兄個圖像好喎~~~~~~期待你啲外影相~~~:65: