Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.109~~~天降下來的美少女~~~Nadeshiko

出甲蟲女就好啦......
一個咁 slim o既 body 戴住條咁大抽o既腰帶
對比真係好大
cchong420 發表於 3-7-2012 12:52 AM
腰帶好似一個潮流腰包咁~~~~都唔錯架~~~~:DD
Some大這個post真係店!  女朋友...來了~~~~~~~~~~
jono_grace 發表於 3-7-2012 01:01 AM
THX jono_grace 兄支持~~~:77: 撫子係眾男玩家心目中好女朋友形象~~~唔係太多嘢講~~~只係默默支持男朋友做GE嘢~~~~:)
いいな!
素敵な写真ですね!
Support some大~~~~ ...
Lobo 發表於 3-7-2012 01:11 AM
Lobo 兄都黎支持~~~~Thx~~~~~:handshake:
連一字馬也做到了~~
這個撫子魂限 SHF 真是了得~~

Some大很勇呢,因為全銀色的可動玩具真的很易 ...
fktuen 發表於 3-7-2012 01:15 AM
本身隻嘢啲銀油已經有花~~~:(我手汗少玩起上黎無咁易會甩油~~~加上關節無 Mezool 咁脆~~~所以無咩顧忌咁擺 Post 囉~~~:DD
女朋友來了
希望之後會出多d女性rider,kivara,龍騎既花夢,劍個隻
太~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~可愛了
kanono 發表於 3-7-2012 01:24 AM
無睇過電影GE朋友未必會認同~~~~但睇完都覺得佢可愛~~~:love:
支持SOME大
無可否認套劇場版播出後令哩隻同埋Rocket fourze同Super Tatoba都比未做前更受歡迎,尤其係 ...
timothy276217 發表於 3-7-2012 02:07 AM
THX timothy 兄支持~~~~:)自從睇完套劇之後~~~我預測過呢三隻魂限唔會係巿場擺得好耐~~~會愈來愈難買到~~~~:(
支持some大;)
雖然對撫子冇咩興趣,但係some大啲相真係好正!
希望快&#21874;出夏海既kivara<3
十卜SOME大 依隻真係好得意 可惜我唔好SHF拉打了!
頭像被屏蔽
Support~ SHF女body的確設計得幾正!~
話時話,Some大有無玩埋SHF龍珠條line呢?呢排開左隻杜拉格斯玩,都唔係太差wor...
some大出既post...精彩過隻玩具本身...我就比較喜歡真人版多d:71:
囡囡好正..........十卜.............:43:
真人同SHF都一樣咁正:)
Support~ SHF女body的確設計得幾正!~
話時話,Some大有無玩埋SHF龍珠條line呢?呢排開左隻杜拉格斯玩,都唔 ...
EricBanana 發表於 3-7-2012 11:24 AM

杜拉格斯中左sad,超西頭d頭髮有好大的黑油:oh:
支持SOME大 !!:handshake:
可惜我唔好女拉打 !!:(
看標題「天降下來的美少女」我想起天降之物~
撫子很可愛啊~電影那段根本是在看弦太朗同撫子的閃光彈~
尼套劇好看過之前果些,節奏流暢,看完都想追返隻super tatoba