Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [P.7 加新圖.燃起究極小宇宙的黃金天馬!] 新生天馬EX 星矢 (100P)

呢隻星矢係日本都跌得好緊要...
jammx 發表於 29-6-2012 02:30 PM

值崩?
跌成點先…唔通因為香港太多貨回留日本:30:
ex做得差...開心既人好似仲多....
老文 發表於 29-6-2012 01:40 PM
有幾開心呢? 玩家嚟講BD出得無誠意即係又要等, 例如GX-59出到唔知想點可能要等多10年先有同類PRODUCT, 點等? 如果出得好高追都唔係問題, EX青銅BODY問題一定無運行快D出破損4子仲好啦:26:
有幾開心呢? 玩家嚟講BD出得無誠意即係又要等, 例如GX-59出到唔知想點可能要等多10年先有同類PRODUCT ...
what 發表於 29-6-2012 04:49 PM

EX青銅的唯一賣點就係附加戰損聖衣…sigh:26:
其實呢隻星矢都唔錯好差吖.....玩過都OK.....希望下隻一輝都會有破損版啦, 同埋會改善得更好~:D
一輝賣價同星矢差唔多,九成有戰損

無的話肯定反面!:74:
因為對翼冇show過出黎,所以冇被打爛...
或者大家display出黎都唔會show埋對翼...
小堅 發表於 29-6-2012 02:12 PM

笨大果然考慮周詳!唔怪之得無爛翼:what:
你隻雙子腰甲同我隻一樣.......陰公
個人覺得 - 舊破損星矢的整體比例好看些,EX版可能素體影响,胸口過大了點...
其實進步咗好多:^
SUPPORT,我無玩聖衣,不過都畀你D相深深的感動了~~~~~~
師兄的美圖比官網還漂亮!
:71::71::71:
其實隻星矢都真係唔差呢.....玩落就知呀~:)
I have not pick up mine but looking at your photos, I do not understand why there are so many complains (actually is not a surprise as people likes to complain about everything nowaday) but except the color shade problem on the body, I actually think it looks nice overall.

Once again nice photos and great posting.  Can't wait to pick up mine!!!!
影到我都心郁郁想入返隻:55: