Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [P.7 加新圖.燃起究極小宇宙的黃金天馬!] 新生天馬EX 星矢 (100P)

大大用甚麼鏡頭,可以zoom,到咁近?
OLYMPUS MCON-P01 MACRO CONVERTER
安全帽版係我暫時最滿意嘅五小強!! EX真係麻麻地 就算未有新生都係咁話:72:
OLYMPUS MCON-P01 MACRO CONVERTER
linkchan 發表於 29-6-2012 12:04 PM

macro鏡是用來影近野?

唔好意思,我係門外漢
Ex 的米羅,星矢個面相都出事,唔知下個月隻艾洛斯會唔會又……(我訂左人馬座)
macro鏡是用來影近野?

唔好意思,我係門外漢
mushroom 發表於 29-6-2012 12:10 PM

Yes macro lens for 微距!
色差問題真係唔知點解會發生,失望
各大大現在所Post嘅都係行版星矢?
日版星矢都有同樣問題(色差)?
EX中暫時最差的一隻,可以唔買,正:38:
ex做得差...開心既人好似仲多....:67:
甲已經少但個價沒有減,雖然有破甲但冇破翼,如比埋,個心可能舒服D
嘉豬 發表於 29-6-2012 08:19 AM

你有幾可見到佢著聖衣個陣會SHOW埋對翼出黎...
have Heart report :71:
你有幾可見到佢著聖衣個陣會SHOW埋對翼出黎...
小堅 發表於 29-6-2012 01:51 PM

咁又係喎,印象中新生聖衣好似無出過對翼
係最終青銅飛去極樂時先生過對翼出黎
咁又係喎,印象中新生聖衣好似無出過對翼
係最終青銅飛去極樂時先生過對翼出黎
linkchan 發表於 29-6-2012 02:08 PM

因為對翼冇show過出黎,所以冇被打爛...
或者大家display出黎都唔會show埋對翼...
呢隻星矢係日本都跌得好緊要...