Toysdaily 玩具日報

查看: 3261|回復: 13

[3A/ threezero] *** 3A ZAKU .....Stage 1 改造 update !! 28-6 ****

Stage 1  改造 update !!

*********************************************************************************************************************
作為 30 年 Gundam fans ....其實係接受唔到佢變雙眼, 反而手腳比例似近藤 ver, 我又無所謂.

夲來想當手辦大改造, 唉....鬼有時間咩 .........  加頂帽, 變成 GEARA ZULU .... , deep powder 小隊一員, 玩得開心 :73:

邊位呀 ....? :45:

Try the helmet from Daywatch first ...

Deep Powder Grunt

Char.A. ..ver ...3 x power output :35:

Cool !!!

Only evidence that it is from ZEON !

自己加工 ! :52:

玩玩具最緊要自己 happy .... 曾經想放棄的, 原來也十分不錯 :love:
師兄好快手
快D影多D相分享下~
真係好快手:shiny:
接受唔倒佢個頭:56:
所以放棄左
作為 30 年 Gundam fans ....其實係接受唔到佢變雙眼, 反而手腳比例似近藤 ver, 我又無所謂.

夲來 ...
RRAAYY 發表於 26-6-2012 09:03 PM

點解仲未到我收貨架!!!!!!!!:no:
哈哈 加左頂帽 感覺唔錯喎 :71:
個頭••••好細,對手••••好長,頂唔字:(
帶左頭盔, 真係好近藤 look ~  :71:  

如果是全軍綠色的話,  相信軍事感會更強 ~
出左拿?:shiny:

呢款雖然無咩標誌,好在笨大出左唔少水貼,如果小弟夠膽入的話 一定整個ka版x a胖揸股!:$

Ray大可否幫忙加相睇下比例呢?:64:
出左拿?

呢款雖然無咩標誌,好在笨大出左唔少水貼,如果小弟夠膽入的話 一定整個ka版x a胖&#255 ...
catcat 發表於 27-6-2012 11:24 AM

今晚加隻燒鵝脾俾你啦。

夲來都想貼多dd, 但近滕 ver 太多貼紙好怪。好大隻,你點解唔夠膽入?可改造地方好多!
:71: Well done and see it finally! :71:
今晚加隻燒鵝脾俾你啦。

夲來都想貼多dd, 但近滕 ver 太多貼紙好怪。好大隻,你點解唔夠膽 ...
RRAAYY 發表於 27-6-2012 02:12 PM

太大,唔display又浪費金錢,擺出嚟又會比海關追殺,無計。:sad:
Updated on P.1 ...........................
正宗渣古機鎗 ~ 正 ~ :71: