Toysdaily 玩具日報

[改造交流] "Black Rock Shooter" 黑岩改 ★終完成☆P.8 (▼3▼)

:love::love::love:火大大每次整嘅囡囡都咁正!!!
火大大每次整嘅囡囡都咁正!!!
HTWen666 發表於 1-1-2014 04:42 PM

謝謝大大欣賞哦〜{:1_235:}
吾吾,原來如此,隻光之翼我諗起神姫的女武神,可以試改下喎
小小玩具迷 發表於 1-1-2014 02:15 PM

大大原來同是好"神姫":71:
這是在下早於黑岩的搞作, 後因母mood, ー放下就兩年了.....{:1_204:}

大大原來同是好"神姫"
這是在下早於黑岩的搞作, 後因母mood, ー放下就兩年了.....{ ...
火宅之人 發表於 5-1-2014 12:32 PM

嘩!!呢隻幾好喎,腳部可以再加D甲~~~:52:

我而家得一隻神姬~~:56:
好想要沙羅檀:49:

我自改的輕裝~~{:1_231:}

回復 124# 小小玩具迷

輕裝或重裝都同様的正啊! :handshake:

玩具兄原來也畫畫也有ー手喎〜:71:

yes! 等有mood先再搞呢〜:36:

沙羅檀, 只要大大肯比抄價就有呢〜{:1_208:}
但有母機會全線復刻呢?!:42:

玩具迷兄 ,之前所講的神姫呢〜〜型啊!!:63:

有大大加碼2合ー, 不得了啊〜:shiny:
回復  小小玩具迷

輕裝或重裝都同様的正啊!  

玩具兄原來也畫畫也有ー手喎 ...
火宅之人 發表於 5-1-2014 08:13 PM

我畫畫不行的,沒東西比我抄住畫,就什麼都畫不到,那及火大你~~:(

那麼沙羅檀只能成為怨諗念了~~:die:

從未見過這神姬~~{:1_236:}
第一次見~~{:1_236:}
最型係背部~~{:1_223:}
WOW!! GREAT JOB BRO {:1_203:}
實在太勁, 嚴重打擊各玩家, 要求版主拉人封鋪,沒收隻成品比我地抽獎用:57:
師兄真好心機,支持
十卜大大....................:71:
我畫畫不行的,沒東西比我抄住畫,就什麼都畫不到,那及火大你~~

那麼沙羅檀只能成為怨諗念了~ ...
小小玩具迷 發表於 6-1-2014 07:57 PM

回覆玩具迷兄, 這隻神野巳是 "WF2011冬限定" ,還有另ー隻是白色的, 大大可到"格離台"有她倆的資料呢〜:what:
還記得當時台灣有首辧翻版商出首辧翻件,還在HK的y拍收單, 因而在下才得知有她倆的存在呢〜記得翻件的價格都好像不平, 所以在下也沒購入......唏! 早知買啦〜{:1_237:}
實在太勁, 嚴重打擊各玩家, 要求版主拉人封鋪,沒收隻成品比我地抽獎用
hongwohse 發表於 7-1-2014 12:10 AM

先謝謝大大,:love:
抽獎用, 抽到果位防會喊住話, 點解唔係其他玩具啊〜haha:p
師兄真好心機,支持
伏特加 發表於 7-1-2014 07:49 AM

謝謝伏特加 大呢〜:love:
回復 130# wing0boy

謝謝 wing0boy大呢〜:love:
真係幾時開放屋企比我地朝聖呢??? :)