Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys>The Amazing Spider-Man

如果頭雕靚仔, 可以考慮.
毒我唔到,毒我唔到:o。。。
中:43:...................

對眼又變番黃色:30:

不過本來design就唔好~佢點整我都pass~
如果對眼是鏡面會更好(just like the poster)

如果對眼是鏡面會更好(just like the poster)
neoneo 發表於 25-6-2012 09:37 AM

如果做到就完美!!~~~~~~~~:shiny:
回復 81# neoneo

絕對&#35715;同!!! 橙色真係唔係好掂
spiderman   V.S.   NBA ..............  :69:
pass 但是我想要 HT 出Spider-man 3 Venom !!!
但佢有張圖有曬其他配件既~~但無真人頭雕窩~~點計先~~~~後補???
apm 發表於 23-6-2012 09:24 PM

係wor!唔講唔覺…
唔通又係放低幾舊水既VIP GIFT
我好鍾意蜘蛛俠,但作為蜘蛛俠一定要做到好誇張的動作,身體活動給人很柔軟的感覺,而HT之前的蜘蛛仔則做不到我心目中的形象

現在HT做出來的蜘蛛我覺得是有點金玉其外(當然其他廠也是),要做到蜘蛛俠的動作以現在的波地是不行的,當然如要開發新波地則代表成本上升.....以現在的情況相信都係要放棄
marvelman 發表於 24-6-2012 08:12 PM

如果以上動作有機會做到,會考慮入手。
我好鍾意蜘蛛俠,但作為蜘蛛俠一定要做到好誇張的動作,身體活動給人很柔軟的感覺,而HT之前的蜘蛛仔則做不 ...
etsc4344 發表於 25-6-2012 12:01 PM

x10

Spiderman 重點係動作, 衫&#22021;質材次之!
我覺得只係未裝上去,無可能係橙色,可能會係鍍銀片裝入去...否則咁樣好古怪...!!