Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys>The Amazing Spider-Man

頭像被屏蔽
依隻一定入,忠於原著漫畫,又剛條身形,good呀!無得頂呀。
mingming914 發表於 23-6-2012 08:08 PM

原著漫畫係白色眼~
Honestly, I like this figure but several parts need some amendment!:73:
呢隻冇咩parts,應該1130埋單掛.
DIG 發表於 23-6-2012 05:59 PM

sorry...............is $1280............

帥~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 47# jerrychan

唔該哂喎。你唔講我真唔知。嘿...:45:
成隻個感覺比我係好似好易溶,唔見得太陽光個種,哈哈。不過個頭雕靚我都會入!
我見件膠衫既物衫好似好快會黏lup lup兼溶解。
有冇可能擺到一年呀?

:)
回復 17# keio647

好似唔係橙色....

回復  KAISAR

好,決定左,pass! X2
Eddie82 發表於 23-6-2012 05:58 PM

pass x 3 ...........wait Prometheus :73:
個樣好怪,好似無鼻樑咁!
硬係覺得呢次個造型好似日本果D"戰隊"!!:34:
睇唔慣....Pass...:77:
我都&#20250;入 比&#36739;喜&#27426;&#36825;款
如果真係HKD1280,都ok!我上一隻冇入!如果依隻價ok!一定入!
睇完相,或者我要求唔高:38:,我就覺得做得非常唔錯喇:71:,必入~