Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys>The Amazing Spider-Man

其實我想問尼只有無真人頭雕架????見佢好似又有好似又無咁~~~~~~~請有心人解答下~~
apm 發表於 23-6-2012 09:17 PM

Hot toy 張相都影左大半塊面啦 仲要問有無:38:
件衫本來就肉酸,點整都唔會靚,pass~

個人意見
the_crow 發表於 23-6-2012 07:46 PM

X2 ***********************
其實我想問尼只有無真人頭雕架????見佢好似又有好似又無咁~~~~~~~請有心人解答下~~
apm 發表於 23-6-2012 09:17 PM

應該係有的~
but ,都係等 ht 公佈就好的~
頭像被屏蔽
如果無人like就好啦,可以唔洗排長龍了。
依隻一定有頭雕。
如果無人like就好啦,可以唔洗排長龍了。
khwong67 發表於 23-6-2012 09:28 PM

我都係咁話!!!!~~~~~~~~~:73:
如果對眼唔係橙色會好D.....都係排隊買小丑好過....:42:
回復 35# khwong67

我都係咁諗
呢隻應該唔洗呱!!~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 23-6-2012 07:50 PM

睇個勢一日唔派BW...未知有冇人座艇, 都會激發炒家,玩家爭住訂. 排隊熱應該冇咁快完, 鬼叫HT O的野先到先得咩.  :67:
回復  KAN0529

電影對眼係橙色嫁
keio647 發表於 23-6-2012 07:26 PM

我寧願佢做電影海報果對鏡面眼:)
頭像被屏蔽
stonekeung01 發表於 23-6-2012 08:02 PM

22000&#20870;:@
其實排多幾只隊等D炒家入多D貨~~~遲D實反艇架~~~~佢地個個帶曬全家去訂~~鬼唔望佢地全家反艇~~~到時通街都系 ...
apm 發表於 23-6-2012 09:47 PM

希望師兄你講o既野會成真.

joker 我唔o岩, spiderman , batman 果o的又唔o岩, 最多排mk7 同 hulk 就收工. 辛苦埋呢2次.  賺錢要血汗, 買野又要出血汗. HT 你係好野. :67:
頭像被屏蔽