Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今次tdk大戰,ENTERBAY JOKER好似似d

又唔係話貶低邊一個。。。
幾千蚊一套衫唔係淨係佢個名。。。
產量少,件件佢自己Handmake係一個 ...
sundaydriver 發表於 22-6-2012 02:42 PM

Ht joker小弟有齊,不過為左個大笑頭,义五,值租。

1/4買batman算:(
catcat 發表於 22-6-2012 02:46 PM

嘩!!第二同第三張差咁遠既??!
睇落又飲得杯落喎!!!
:handshake:

但係好似笑得有d怪。。。

排隊中,二x個,預廿分鐘應該得。
catcat 發表於 22-6-2012 02:46 PM

kato既衫cutting+個大笑表情頭, 確係值得既, 失望係覺得點解個普通頭做唔返rob ver個輪廓, 明明可以做到更似, 都唔肯做:56:
靚唔代表似 ~ EB 果隻係靚 D , 不過明顯係 "美型" 左喎 , 同埋 EB 似係冇可動眼 , 得單一面o既眼神幾好都冇用 ! 好似 ht 咁幾個方向 同 眼神 都有 唔同 感覺 先係 正貨 ! (都唔好比較 eb 件壽衣了)
唔同比例又唔太啱比較
不過依家兩間龍頭剩講頭雕質素真愈來愈好
回復 35# nightsto

大大,如果個頭做返rob ver個輪廓,又會有人話HT搵笨實架啦!!!又話唔做另一表情!!!我覺得而家幾好,試下不同表情!!(注:我唔會訂,只是發表意見)
回復  nightsto

大大,如果個頭做返rob ver個輪廓,又會有人話HT搵笨實架啦!!!又話唔做另一表情! ...
H.K壞孩子 發表於 22-6-2012 03:16 PM

都係, 相信會插到開花~
EB頭OK:D 素體 同衫 有保留:unhappy:
靚唔代表似 ~ EB 果隻係靚 D , 不過明顯係 "美型" 左喎 , 同埋 EB 似係冇可動眼 , 得單一面o既眼神幾好都冇 ...
rapper2 發表於 22-6-2012 03:09 PM

冇可動眼確係輸蝕......
1/4 太大了,雖然神態準D :42:

張圖jc.hong repaint過,但robber真係似d wor~~
可動眼是EB首創的  卻被HT發揚光大:42:
可動眼是EB首創的  卻被HT發揚光大
任俠 發表於 22-6-2012 03:38 PM

其實HT申請左專利後,即使轉既方式唔同,EB係咪都唔可以再出可動眼 ?