Toysdaily 玩具日報

查看: 25268|回復: 41

[新品消息] 2012年11月 通靈王 RIO:bone 麻倉葉&甲縛式O.S白鵠

RIO:bone シャーマンキング 麻倉葉&甲縛式O.S白鵠 アクションフィギュア

発売日12年11月

製品仕様

塗装済み可動フィギュア
【サイズ】約13cm
【素材】ABS・PVC・PA
【付属品】叫び顔・笑顔・ゆる顔・武器持ち手・開き手・コブシ・春雨・フツノミタマノツルギ・ヒトダマル・台座

小売価格  8,500円(税込)

好貴:@
得右上個眼神比較似
呢套野爛尾爛到不知所謂!見到都火滾!:53:
感動, 雖然漫畫爛尾, 但都係至愛漫畫之一

好靚啊!!! 難得終于有通靈王玩物,但系价錢...
(本身比較鍾意S.O.S 巨劍形態)
頭像被屏蔽
雖然有愛, 但係喱個價錢... 都係 揀gurren lagann 算...
回復 6# gantz414

唔係連載重開左咩?官圖ok,唔知實物得唔得呢
回復  gantz414

唔係連載重開左咩?官圖ok,唔知實物得唔得呢
kit800407 發表於 22-6-2012 07:33 PM

新既係麻倉葉個仔, 麻倉花既故事
佢係咪打錯左個價錢呀????
可以做一個木刀龍給我看嗎...:D

當初看到這部漫畫真的驚為天人.........計灌籃高手之後讓我眼睛為之一亮的新漫畫.....:handshake:

誰知道越畫越看不懂.........到最後我都遺忘了有這部漫畫了............:oh:

最記得的就是飛機頭木刀龍了..........麻倉葉的第一個對手........:71:
整體係幾好~~
係個樣爭d神髓。
--------------------------------
我都有追過呢套漫畫 ,
網上傳聞話係作者(武井宏之)同出版社之間出問題所以導致爛尾。:cool:
不過個故事有補完後續架~~
雖然只得14話 ,
但都算係一個幾完滿ge補完結局啦。:$

今年就再開新續作 ,
主角就係葉個仔 花。
呢套野爛尾爛到不知所謂!見到都火滾!
nis1111 發表於 22-6-2012 02:08 PM

人地有出完全版補完結局的耶:(
件玩具好正,8300日元....好貴,同jojo輪椅一樣覺得不值。
得一款未必多人買,最好出晒6人眾,出不到也至少要出多個蓮。

通靈王當初覺得好睇過one piece&火影,但去到後面真係故事失控左,感覺好似現在火影一樣。
喜歡這漫畫的人物性格,個個都好型!
依套野開頭真係覺得好正 個個角色都勁有特色 但睇得出作者越畫越冇心機
BTW 今時今日出隻咁GE野 仲有幾多人會中...