Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

最驚過年工人趕工影響大貨質素... 尤其呢隻上色技巧(溶妝)比其他難...
頭像被屏蔽
回復 959# joshuatang90
我7 月..................:49: :49:
我要食炒價
無人救到我
我要食炒價
有無人救到我
又枱又櫈 , 希望吾好太大盒啦 , 因為搵地方擺盒都係一個問題呢 .
回復 966# dvddvdhk

DX一向隻盒可以了,景版摺埋,枱腳分離,其他都係細細件
回復 961# edward_leung

其實大陸今時今日好多工廠春節唔休息,休都只係七日到,休嘅係物流班大佬
回復 967# chungyuihing

如果好似dx10 同 dx12 咁既size係 o.k. 既 , 但如果好似 jones 咁都幾大盒呢:42:
我攞呢隻應該快過bane!!~~~~~~~~~~~:42:
回復 954# bunchan

我估Joker應該會過年出, 下一只隻可能會出Metal Gear Solid 3: Snake Eater: The Boss
回復  bunchan

我估Joker應該會過年出, 下一只隻可能會出Metal Gear Solid 3: Snake Eater: The Boss
thiam 發表於 7-1-2013 08:30 PM

看來師兄不相信 Kato 大大既說話.
看來師兄不相信 Kato 大大既說話.
coltrane 發表於 7-1-2013 10:21 PM

佢之前講話2012完之前會派,唔派佢話咗佢送比人嘅衫會爛,佢嘅說話已經……………
回復 973# woowoobb

我都想佢真係咁早出
回復 969# dvddvdhk

佢連埋張枱我諗都唔細得去邊......