Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

回復 939# dvddvdhk
咪就....係囉,你知呢度好多"大哥"架啦....!!!!
師兄咩記憶呀....???
(好似)唔多記得喇....:x
淨係記得Bun兄抽水.......:p
回復 941# joshuakit
其實......你去番第一頁,
睇番呢個post開post日期,
咪就係開訂日....囉.......:he:
回復 946# kafai1978

我都话我无lor~~~~~~~:66:
回復 946# kafai1978

係咩?我都好似應該或者大多數吾記得你同Bun乜野事,哈哈!
回復 948# bunchan
人老喇,記性又差,
Bun爺冇,我估........
多數可能未必應該......冇~:p
回復 950# kafai1978

:*
希望可以同Bane一齊拎啦...:)
如果派貸<----好彩記得寫番.....:x
回復 951# bunchan
Bun爺~貢好火o既...:he:

回復 952# kafai1978

我都希望可以同Bane一齊拎
回復 954# bunchan
如果Joker返貨,咁應該仲有其他補貨,
但會唔會派到我地呢.....:help:
回復 938# joshuatang90
第1日單!!!!!:71: :71:
今次到我要等............:56: :56:
回復 955# kafai1978

希望&#20250;啦。。。一lot&#36135;可能有CA and DX12 hahaha
我 CA 同 Bane 都未派到, 宜家得個等.
回復 956# EDMONDLUN

c兄幾號單,我CA5月6重等緊 :31:
過年會影響出貨量嗎?
7月4日單,我估復活節都未&#25886;得.