Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

唉, 呢隻就算派, 最多都係首日單有得攞, 我係頭幾日單, 隨時都要等成個月.
回復 928# dvddvdhk
應該差唔多....唔.....(好似)~:45:
回復 932# kafai1978

我都係加返句安全d : 我都係(好似)聽有師兄話就快出 :x
回復 931# coltrane

先唔好話係咪首日....我怕係首日幾點前先拎得就慘.....
回復 933# dvddvdhk
梗係啦,加(好似)起碼唔洗俾人串先,
二來,唔想好似隔離台(Kato兄)咁爛袋袋呀.....:he:
回復 934# joshuatang90
師兄你預左一定係咁,
訂Joker人數,一定唔會比Batman小,
就算佢超大量貨,都唔會一次過派啦...!!!!!
唉, 上次隻 DX12, 我係第五日單, 都等佐成個月, 今次 Bane 我係第三日單, 又係唔知等幾耐.
回復 936# kafai1978

好彩我都係首日單....快啲出唔該∼ :blame:
回復 935# kafai1978

明白 , 明白 , 比人咒罵同爛袋袋就吾好啦 :34: 講真 , 收到派貨消息 , 大家分享下其實都好平常 , 但係話明係消息既野係無保障既 , 無野係百份百肯定 , 派吾到咪等過0羅 , 又吾會死人既 , 最緊要抱住開心既心情玩玩具 !! 上次個故仔仍然記憶猶新 , 正所謂 : 世事無絕對 , 只有真情趣 !!
唉, 上次隻 DX12, 我係第五日單, 都等佐成個月, 今次 Bane 我係第三日單, 又係唔知等幾耐.
coltrane 發表於 7-1-2013 03:19 PM

第五日都等個幾月:ice:
我仲要七月六單:blame:
有冇師兄知首日係邊日?
我6月25,冇記錯好似係第3日
回復 941# joshuakit

22/6 首日 :64:
頭像被屏蔽
有冇師兄知首日係邊日?
我6月25,冇記錯好似係第3日
joshuakit 發表於 7-1-2013 03:34 PM

師兄, 我剛剛睇番張單, 都係 6/25 號呢.
回復  joshuakit

22/6 首日
joshuatang90 發表於 7-1-2013 03:36 PM

感謝:77: