Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

回復  fannyabc128

01有警察look,大褸有手榴彈,同哩隻都唔同,都唔知驚乜,使唔使恐慌性拋售?
無01 ...
買買買 發表於 22-6-2012 05:39 PM

我岩岩開始玩 訂完2.0
加下想儲埋1.0 ...

同埋我想講下....有時唔係後生一齊排就係炒家
可以諗下其實加下暑假 D學生又成日返PT先開始玩
我都係返PT加開始留意先加入呢個深坑

其實之前係動漫節訂過美國隊長
但最終...因為其他事情走左訂 唉

所以今次見佢有JOKER真係好開心
回復 269# kkkso04010

不能同意更多!
回復  ckc882000

小弟排完都好似係個海上返黎咁…hot toys真係冇改錯名。
sonsonsun 發表於 22-6-2012 04:51 PM

唉!今次唔係大師件衫量產化,真係完全無吸引力:*
最後都係去左訂,排到3樓,等左30mins
我覺得ok,可以接受,不過今次每人一隻,
排隊既人數同時期應該比bw多同長
回復 266# kkkso04010

你比曬錢.....佢出到再衰你都要接收.....!佢又唔驚你唔囉!!
最後都係去左訂,排到3樓,等左30mins
我覺得ok,可以接受,不過今次每人一隻,
排隊既人數同時期應該比bw ...
simson464 發表於 22-6-2012 05:48 PM

高峰期應該6,7點後,到時上到五樓都似
回復  kkkso04010

你比曬錢.....佢出到再衰你都要接收.....!佢又唔驚你唔囉!!
alan1128 發表於 22-6-2012 05:49 PM

even u prepay $800, u will give up the invoice ?? I don't think so
高峰期應該6,7點後,到時上到五樓都似
kkkso04010 發表於 22-6-2012 05:52 PM

一定唔止f/5:52:
我岩岩開始玩 訂完2.0
加下想儲埋1.0 介唔介意講下邊個係老虎...

同埋我想講下....有時唔係後生一齊排 ...
akarsenalka 發表於 22-6-2012 05:46 PM

I don't think any big differences you need to collect 1.0 back......... honestly....
回復  pathk

所以我下星期先去訂,使鬼排後樓梯有排熱,係屋企開冷氣舒服下好過
kkkso04010 發表於 22-6-2012 05:46 PM

我都係咁話  ~~~
回復  地獄滾球

唔會呱
Eddie82 發表於 22-6-2012 04:07 PM

次次公佈話雙頭…最後出貨就換面…除左jack之外之前隻cp血獸又係咁…
DX01個份heart同宜家dx11相比真係爭太遠, 呢隻除左衫外我, 其他各方面我唔覺好過dx01好多,由其係個正常樣面相比rubber bank同dx01都差,希望會執執佢
:63:
一定唔止f/5
E神 發表於 22-6-2012 05:54 PM

依家返到屋企開冷氣,排到8樓都唔關我事,過幾日先去訂:52:
回復 280# pathk

開住冷氣上TD真係舒服:35:
依家返到屋企開冷氣,排到8樓都唔關我事,過幾日先去訂
kkkso04010 發表於 22-6-2012 05:58 PM

仲要一人一隻,
今晚去的CHING,真係可能耍2粒中.
PS,一定要帶定把野撥涼