Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

頭像被屏蔽
咁多人唔排啦,過幾日又好似black widow 咁無人排冷清清
老虎大量dx01恐慌性拋售…場面壯觀
fannyabc128 發表於 22-6-2012 05:21 PM

Yeah !! no need "high chase" DX01
講真  真係覺得有小小病態....
成班炒家逼埋同一時間去訂 攪到班玩家驚無得訂又谷埋同一時間去訂....
如果平時買野都好似攪到排限定咁辛苦
我真係由得去啦
咁多人唔排啦,過幾日又好似black widow 咁無人排冷清清
kkkso04010 發表於 22-6-2012 05:24 PM

day 3,4應該會好d
講真  真係覺得有小小病態....
成班炒家逼埋同一時間去訂 攪到班玩家驚無得訂又谷埋同一時間去訂....
如果 ...
pathk 發表於 22-6-2012 05:34 PM

in fact.....just gain $100-$200 an order, or may be lost......better "fire" in stock market la......:67:
唉,下個星期先出去,無就…見到排幾層又多炒家真係心灰意冷。
其實最有效打擊炒家方法 , 一次過收哂 全數

而家 $500, $800 都算少
回復 256# fannyabc128

01有警察look,大褸有手榴彈,同哩隻都唔同,都唔知驚乜,使唔使恐慌性拋售?
無01既師兄,係時候出手!
toys991 發表於 22-6-2012 05:37 PM

agree !! I suggest to deposit $1000 more and rebate you when taking stock :34:
e.g. Joker2.0 x 1 : deposit $2650

而家 $500, $800 都算少
toys991 發表於 22-6-2012 05:37 PM

無錯,遲早都要比,不如full paid 啦,睇下D炒家可以入幾多次
回復  fannyabc128

01有警察look,大褸有手榴彈,同哩隻都唔同,都唔知驚乜,使唔使恐慌性拋售?
無01 ...
買買買 發表於 22-6-2012 05:39 PM

有些人可能只想要一隻joker,如果不是想要個police look,我都會keep2.0,除非dx1個價平過2.0,如果仍是炒價,何需要選擇一件同款,不過已是幾年前的產品.....
Yes, I suggest HT to re-arrange, the stair is hot like hell......
blackhawkdownhk 發表於 22-6-2012 04:48 PM

哈活個大哥理得我地呀!最好排到上九樓:blame:
回復 260# pathk

所以我下星期先去訂,使鬼排後樓梯有排熱,係屋企開冷氣舒服下好過
頭像被屏蔽