Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

已經發現有人放單, 洗唔洗咁高效率
影山 發表於 22-6-2012 04:53 PM

咁快!!~~~~~~~~~~~~~:@
they can learn from Bank's gift logistics....... rent some cheap commercial flat and dedicate for  ...
blackhawkdownhk 發表於 22-6-2012 04:57 PM

:51:

Agree!!!!!!!!!!
回復 205# sonsonsun
謝謝回復已訂:35::::::::::::::
我得第一版JOKER + BANK ROBBER JOKER頭:66:
之前DX01 skip左,依家2.0都應該會skip
後樓梯好臭!!!!!!!!!!!!!!!!!
There was an uncle queue behind me, below was the conversation,
Uncle : what's new and order toda ...
blackhawkdownhk 發表於 22-6-2012 04:47 PM

~~~~~~~~~~~~~~~~:70:
我1.0冇買 , 依家可以買返了..yeah~
頭像被屏蔽
HT話搞錯左....今日早訂既VIP有VIP贈品+9折....
宜家變番二選一........
aruns 發表於 22-6-2012 04:40 PM

咁已經訂左既又點呢?張單已印了包贈品而個價又係九折價。
WTF...點搞呀...咁多人(定唔知炒家)....!!???

訂唔到算數....玩少樣~!
無喎,仲只可以二揀一,九折或禮物
cactus 發表於 22-6-2012 04:49 PM

又縮皮鳥,,,,
我1.0冇買 , 依家可以買返了..yeah~
QQgirls 發表於 22-6-2012 05:07 PM

睇黎我要買番1.0了:34:
回復 224# aruns

唔_係呱!!! HT貢都得!!!!!!?
開分店專門訂野LA, 搵咁多錢~
影山 發表於 22-6-2012 04:54 PM

應該唔會啦,其實無乜人會係佢舖頭買野,比例黎計佢買野同訂野都係九比一,佢開間舖主要都係訂野同拎貨
WTF...點搞呀...咁多人(定唔知炒家)....!!???

訂唔到算數....玩少樣~!
Usteakum 發表於 22-6-2012 05:12 PM

4點開始排,排左40分鍾。
見有6-7個廿頭的年輕人—起排,,,
相信佢地應該係,,,