Toysdaily 玩具日報

查看: 18806|回復: 31

[個人收藏] 超級戰隊時間---------忍風戰隊轟雷旋風神

好耐無開過戰隊DX POST啦,對上一次開咗王者金字塔之後,今次要介紹係轟雷旋風神
最近D戰隊魂愈燒愈旺,幾乎失控
好啦,介紹轟雷旋風神主要合體機種

破裡劍鷹

破裡劍獅子

破裡劍海豚

忍風合體~~旋風神推參!!!!!!!

轟雷獨角仙坦克

轟雷鍬形蟲戰車

轟雷合體~~轟雷神參上!!!!!!

風雷丸:要成為轟雷旋風神點可以無我風雷丸呀

完成轟雷旋風神!!!!!
後記:其實忍風戰隊DX都係一套唔錯嘅超級戰隊,好有忍者風格,依家手上掙隻天空神
就可以再嚟大合體,至於隻左輪巨象DX就唔入啦,太大無位安置佢啦,希望有機會可以
再次分享戰隊DX俾各位大大,多謝:64:
忍風戰隊,我好like!
這隻..我無攪到..最後合金的DX戰隊..大大可以影多D背面相嗎?...:71:
戰隊post支持下先
有冇入埋天空神呀?
絕對系好正好正好正嘅分享。希望大大可以順利揾到天空神。可以進行最終合體。(好似最終合體,有只笨笨象架)
有天空神都唔夠,仲要只三神鷹才能大合體.......
戰隊post支持下先
有冇入埋天空神呀?
玩具人生 發表於 19-6-2012 09:52 AM

天空神未入呀,我見全新都要差唔多成隻金牛,二手都要四魚,早知當初見到全新賣四魚
我就入咗佢啦:79:
天空神未入呀,我見全新都要差唔多成隻金牛,二手都要四魚,早知當初見到全新賣四魚
我就入咗佢啦 ...
神宗一郎 發表於 19-6-2012 11:37 AM

一郎兄:玩玩具好多時就係咁o架嘞..............有早知就無XX...............萬事隨緣喇!!!

你試吓去一去;於下月頭在九龍灣展貿中心嘅免費玩具展,睇吓可唔可以執返隻[天空神] & [神鷹]嘞~~~

祝好運!!!!!!!!!!!!!!!
一郎兄:玩玩具好多時就係咁o架嘞..............有早知就無XX...............萬事隨緣喇!!!

你試 ...
G-man 發表於 19-6-2012 12:20 PM

希望搵到啦可以
小弟細細唔知做咩只係買咗風雷丸...依家發現好似冇咩用...:26:
忍風真係好正, 我之前都有買埋隻大象, 但因太大隻關係最後比左d 兒甥仔粗玩, 唔洗一個禮拜就比佢地玩爛左 la :80:

天雷旋風神呀:help:,掙隻天空神就可以大合體啦
天雷旋風神呀,掙隻天空神就可以大合體啦
神宗一郎 發表於 20-6-2012 12:25 AM

祝一郎兄早日成功[天雷大合體]!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

我自己當年用19隻金牛買入了盒[天雷旋風神]大BOX SET,所以依家就唔駚咁煩囉!!!

之後再追加埋6盒武器'風雷丸'忍風麥林巨象;咁...........................................現在[忍風戰隊]一家人己經齊齊整整在我家快快樂樂地過生活了!!!
天空神..如不是怨念要全新的,可在日本網bid2手..:77: