Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 超級戰隊時間---------忍風戰隊轟雷旋風神

小弟細細唔知做咩只係買咗風雷丸...依家發現好似冇咩用...
森記 發表於 19-6-2012 06:43 PM

小森森:現在你隻[風雷丸]己經買少見少,升值了不少的穻有品哦!!!

切記不要隨便賤賣出去呢~~~~  
小森森:現在你隻[風雷丸]己經買少見少,升值了不少的穻有品哦!!!

切記不要隨便賤賣出去呢~~~~
G-man 發表於 20-6-2012 11:09 AM

呢隻風雷丸我早幾日前係煙士買入,二手一魚五草,雖然係二手但仲好新淨
fantastic!  
Thanks to yr sharing!
天雷旋風神合左體之後完全不能動,一動便解體==:56:
天雷旋風神合左體之後完全不能動,一動便解體==
PandaF91 發表於 20-6-2012 03:08 PM

但我個隻唔會有你所講嘅狀況喎
食玩就有可能, DX應該唔會LAW, 你個隻咩版?

但我個隻唔會有你所講嘅狀況喎
神宗一郎 發表於 20-6-2012 03:17 PM
回復 16# G-man
竟然?!:50:
不過小弟絕對唔會賣出D寶貝,畢竟對佢地好有愛:love:
食玩就有可能, DX應該唔會LAW, 你個隻咩版?
馬仔 發表於 20-6-2012 05:40 PM

我嗰隻係DX版本呀
下.................點解架..............無奶油架?

我嗰隻係DX版本呀
神宗一郎 發表於 20-6-2012 08:36 PM
見樓主對忍風咁有熱情, 我都響床底拿出來影相.

見樓主對忍風咁有熱情, 我都響床底拿出來影相.
馬仔 發表於 20-6-2012 09:02 PM

師兄,你咁樣會毒死人0架~~
其實要儲忍風,梗係要儲埋0的武器la~不過呢個先至係地獄~~~~XDDDD
唔計黑金同埋其他顏色版本外,武器四set,風雷丸,三神鷹x3,仲有印章(只有食玩版本,DX合用),手巾仔(呢個應該最難搵),呢d已經夠玩死人~~~

講開隻左輪象,曾經跳樓過$99..............當時我真係想死呀!初出0個陣買0左要成七八舊水0架!!其實真係想買多隻,但實在冇位攞只好放棄............orz

仲有買三神鷹,就算已經有DX版都好,最好就買埋扭蛋版!!(不同表情+附送細比例人仔)超正!!

左輪巨象DX呀,不過出面應該都好難搵到有得買
我就係用$850買個位儍仔:what:

我武器都齊,鷹都有兩隻,一隻限定,一隻普通。

仲有買港版黑版。

師兄,你咁樣會毒死人0架~~
其實要儲忍風,梗係要儲埋0的武器la~不過呢個先至係地獄~~~~XDDDD
唔計黑金 ...
艾雷 發表於 21-6-2012 12:03 AM
SORRY 神兄,遲左入黎支持

記住玩藍海豚時小心D,因我嗰隻放左櫃底太耐了,所以條尾梗左唔郁得。

後尾滴左WD-40落去攬攬佢,真係郁得番,可惜郁多幾郁之後,兩邊膠都爆烈了:79:

最後,抽下水先
SORRY 神兄,遲左入黎支持

記住玩藍海豚時小心D,因我嗰隻放左櫃底太耐了,所以條尾梗左唔郁得。
...
benbenben4213 發表於 22-6-2012 12:14 AM

唔緊要Ben大,有你支持實在太好啦,你個隻鐵黑版轟雷旋風神出面都係買一牛兩魚咋