Toysdaily 玩具日報

查看: 13752|回復: 31

[其他] 第一次買Play Arts改, 極之失望 (圖)

一直好有興趣試玩play arts kai, 最近終於買左對arkham asylum series 2 armored batman 同 harley quinn, 開完未玩已感到極之失望
開完batman, "嘩, 真係幾正wor", 扭下d關節, 有d唔對路

嘩你老 ... 咩料?

咁樣長短腳???

呢次真係接受唔到, 開埋harley quinn, 嘩頭頂發光? 邊個d膠水呀頂

四魚d上色咁既樣? 我都唔算完美主意la

上左色未架?

蕾絲花邊? 似一pat屎多d lor

大佬你收得我四魚幾一隻, d QC咁既樣? 我d 一魚NECA貨仲靚la
play arts? 本來仲想買halo金版同遲d既lara croft, 開完batman呢set真係咪再搞我 :53:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
hahaha
痴線!!!
拎去換?
我覺得要拎去換....

PLAY ART 會成日出現呢D問題?
my god....such QC and quality......:30:
頭像被屏蔽
今曰見到幾乎想即刻比錢 但我買之前嗰隻BATMAN斷左手D又驚會斷多次個心十五十六無買到 見到你D柤我可以放棄唔洗買 同上次差咁遠D QC
harley quinn, 頭頂d膠水 可能係 batman 比佢的 :he:
回復 7# 積克船長

請問點分正貨同翻版貨?
harley quinn 係笑萬蕉人買, batman 係信鵝孤兒仔買, 派貨第二日買
兩盒底都有serial number, number一樣
such price can buy some brands 1:6 figure ga la...... :30:
我隻Play Art忍者信條無問題好靚架
我都瀨野la, 我又係第一次買play arts, 我果隻batman d裝甲位, 有一邊冇油光油, 有幾個位置又多左達油, 呢批真係好大問題, 你話幾十蚊就無所謂je=,=
個關節位不是可以申縮的嗎?有錯請指教。
其實會唔會平野當正價買?
無理由又長短腳又有膠水0係頭到