Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

有無師兄可以將以前ht欠mark 1地台,alice走樣,美國隊長qc差,創戰紀光輪車delay n年,mark one 心口燈會熄 ...
JUNOWONG28 發表於 15-3-2013 02:22 PM

x 1 like :71:
今次係咪打擊同清算本港炒家嘅行動?令海外巿場大把貨要玩家同外國賣家買?
batmaniac 發表於 15-3-2013 12:09 PM

如果係就好,但咁應該第一日都唔派貨......
發覺雷神joker陸續都有派貨。。隻bw究竟發生咩事吖。。。
回復  xxhongxx
風係咁收到,師兄最好有心理準備....
kafai1978 發表於 15-3-2013 12:02 PM

請問 "心理準備" 是什麼?:36:
回復 1069# ccwai640

心理準備4月先番货~
都唔相差1頭2個月啦! 都習慣了等到無mood!:unhappy:
死火IRONMAN會唔會有同樣命運呀??
我第二日單呀.....:unhappy:
我今日都係忍唔住問了,看上去店員早已被人以不同的語氣�語言�方式�方位問過數千次,十分熟練一氣呵成說要4月,即指打後2到3星期會再派咁喎
回復 1069# ccwai640

心理準備= o m g:56:
呢隻BW都算經典,7日內CUT訂,派貨等個幾兩個月都未有:56:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
前日打去問過點解貢Q耐~佢話因中途要派Thor..下一水BW要4月頭!!!!~~$#&%$#*^%(&^(*
前日打去問過點解貢Q耐~佢話因中途要派Thor..下一水BW要4月頭!!!!~~$#&%$#*^%(&^(*
fof 發表於 19/3/2013 10:13

唔係掛:47:
差一日單要等個幾兩個月:no:
HT有無攪錯呀:blame:
會唔會派d次貨出黎:die: