Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

其實我如果我唔係頭一兩日單,我無排,我等幾耐我都真係無所謂!
但問題係佢派左第一日單已經過左三十日到都未到我地,真係火火地...
我平時覺得玩玩具唔駛咁勞氣,但今次分明比人覺得借完做勢就算
大家都係排咁耐,因為遲個十幾分鐘所以無得要遲人地成個月?
係啦……一個幫晒咁多人投訴有鬼用咩!
一齊成班人去……消消氣都好丫!!:53:
回復 1022# 薜安

CHING, 消委會有得網上投訴, 我都有咁既打算, 本人第二日單.
Mark1個地台投訴完都好似冇左下文{:1_225:}
{:1_208:}十卜師兄
SO PK i wait for so long !!! and no one pick up now everyday.
頭像被屏蔽
回復 1021# JUNOWONG28

我都係咁認為,如果我遲幾日訂都無所謂,但15日第二日已經去排長龍,居然等多個幾月都摞吾到,付出辛苦無所得,真係想爆粗!

今次ht真係過分啲,擺明想大家下次去搶首日單幫佢造勢喇!
HT係咪要交代一下?:unhappy:
離X哂大譜!!!!!!!
其實HT 你知咩係品牌信譽呀嘛?
3A 都囉0左 Marvel License.
一個Real Steel 糸列已夠你打

仲有Enterbay Jordan

所有口碑都好 售後服務完善
你虵市場地位, market share 遲早被取代
好可惜得HT 出BLACK WIDOW,無競爭對手,佢地就唔會提高自己服務。:die:
Mark1個地台投訴完都好似冇左下文
東方無敵 發表於 12-3-2013 01:39 AM

有冇人知道宜家點 ?
[quote]有冇人知道宜家點 ?
berndy1111 發表於 12-3-2013 03:12 PM [

hottoys跟消費者保障條例,退貨,你咬佢食阿?
所以只可以傳媒制裁佢,可以用蘋果,不過廢時搞咁多野
打左去問,仲未有貨返.......{:1_237:}
之前話月中有,希望星期5有得攞......:unhappy: