Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

4点後單,終於收到電話等到小喇叭{:1_204:}
18/6~下星期六有未:53:
打左去問,如果唔訂野,淨攞貨可以直入,唔洗排隊
呢part進步左
可惜仲有個幾鐘先到我....... ...
EDMONDLUN 發表於 23-3-2013 05:09 PM

HT 好奇怪,每次都有唔同既安排,玩死人。
HT 好奇怪,每次都有唔同既安排,玩死人。
私房貓 發表於 23-3-2013 11:10 PM

有次試過各位ching話問過分兩條隊
但係我去到拎DX11個陣,  條友又話叫我排住先
之後就掛住講電話
我同後面三, 四個客都要排條訂貨龍
點知條友傾完電話就叫之後嚟拎貨個D話分左兩條隊
我地即時問佢係咪玩野
之後先有人出黎調停話唔好意思, 幫我地處理左先
所以真係次次都唔同:70:
HT唔係馬會……唔係個個星期都大排長龍既……
安排失當都唔奇 何況截龍帶人既都係後生仔女……
當然比d stuff亂泥就要出聲啦……
始終開訂大日子……
我認為都係盡量搵朋友助陣好少少{:1_202:}
今日經過,問左,有得拎(我15號晚上的單),不過拎完返屋企,講真無咩熱情去開黎玩。真係等到人到謝{:1_206:}
頭像被屏蔽
如果真係咁好生意……
好心開多間分店仔啦
次次開訂迫到兆萬曲街:blame:
係味賺得咁盡呀!!!!
想問下內盒膠爆裂係咪成隻換...??
如無意外小弟聽日會去拎
想問吓各位已經拎左嘅ching
今次有咩位要多加注意?
謝謝!

另外想問問有冇拎左新一批貨嘅ching發現個盒有俾人開過?我最驚今次派嘅唔係新貨, 而係其他地方退返黎嘅貨....
唉。。。摞返屋企真係咩熱情都無晒
仲係派到16號2點……:42:
我張單16號3點幾,唔知重要等幾耐:63:
17號五點ge路過:79: