Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

回復 507# cowcowkid

對。。。隻mib,手掌變左一撻撻。。。。
我6月17日單,首日單有無CHING記得係幾號?
你好 發表於 28-1-2013 02:23 PM

post 呢個post就係首日,6月14
Thanks. 就算今日派,我17號單都應該要過完年先玩到lu....:ice:
Thanks. 就算今日派,我17號單都應該要過完年先玩到lu....
你好 發表於 28-1-2013 02:29 PM

呢隻好似開訂至截訂只有一星期~~~~~~~~~~~:69:
呢隻好似開訂至截訂只有一星期~~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 28-1-2013 02:33 PM

咁我要修正一下, 咁我可能要半年後先拎到喇.
咁我要修正一下, 咁我可能要半年後先拎到喇.
你好 發表於 28-1-2013 02:41 PM

應該唔會呱,呢隻製造量較少~~~~~~~:78:
回復 499# BigOil
上面放唔放假,基本上影響唔大,
因為如果派得貨,就已經起好一批,
派頭一、兩日單應該冇問題,
只係苦左遲訂o既師兄....!!!!!
回復  BigOil
派頭一、兩日單應該冇 ...
kafai1978 發表於 28-1-2013 04:08 PM

Kafai 大大有無小道消息?:shy:
回復 518# kevinwong4ever
冇呀,不過近排見FB有日本Hottoys隻Display,
咪推post吹下囉,邊度得有咁多小道消息.....:unhappy:
回復  kevinwong4ever
冇呀,不過近排見FB有日本Hottoys隻Display,
咪推post吹下囉,邊度得有咁多小道消 ...
kafai1978 發表於 28-1-2013 05:10 PM

你有既~~~~~~~~~~:p
剛問左 未派 :56:
回復  BigOil
派頭一、兩日單應該冇 ...
kafai1978 發表於 28-1-2013 04:08 PM

咁係咪kafai大 估到d係.....新年前有.....
kafai大,首兩日單早攞貨係付出時間同體力ge回報,而且仲要比人串呀!所以遲訂遲攞一d都唔苦!

手套有藍LED??????????
咁係咪kafai大 估到d係.....新年前有.....
kafai大,首兩日單早攞貨係付出時間同體力ge回 ...
BigOil 發表於 28-1-2013 05:26 PM

如果鍾意一定首日去排,唔得就第二日~~~~~~~早玩早享受:he:
手套有藍LED??????????
Neymar 發表於 28-1-2013 05:30 PM

只係上色~~~~~~~~~~:o