Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

巳訂!不过第一水無我份
Usteakum 發表於 15-6-2012 11:18 PM

第二日訂果啲人係唔係第一水貨?? (BW)
回復  王者J

有好像見到有人換wor。。。你黎ga???
bunchan 發表於 15-6-2012 10:01 PM

如果係我就唔出聲喇... 哈哈:34:
我只係o係附近排隊時見到:44:
回答一些在此問題。

仍有雷神,隊長訂,但羚羊奸角同射箭佬無得訂了

BW 普通不是VIP 賣11xx
回答一些在此問題。

nela 發表於 16-6-2012 12:09 AM

原來LOKI已經SOLD OUT左~反而CA同THOR都仲有~?:50:
今日係咁聽到有人話佢好似謝安琪
回答一些在此問題。

nela 發表於 16-6-2012 12:09 AM

Thanks for your information:64:
又好似之前mark 2,mark 5 爆煲咁,呢隻唔訂等super VIP 價先:66:
腋下位好鬆下、個胸唔夠大、個樣惡左D:78:,套衫整得幾貼同幾靚:71:,希望HOYTOY能夠改善有關缺點:77:,改進到好難唔買:71:
今次個樣真係好惡,但好形!
腋下位好鬆下、個胸唔夠大、個樣惡左D,套衫整得幾貼同幾靚,希望HOYTOY能夠改善有關缺點,改進 ...
andyly 發表於 16-6-2012 02:08 AM

咁先有電影打仗feel, 毒男先鐘意胸太大, 樣太女性化既女性figure
咁先有電影打仗feel, 毒男先鐘意胸太大, 樣太女性化既女性figure
mandymandy11 發表於 16-6-2012 02:51 AM

先多謝你的回應。:77:
要電影打仗FEEL個胸都唔駛咁細。:78:
胸要大,但唔等於要大到成個西瓜咁。我相信大部份TD會員唔係想要西瓜咁大個波,:78:,但係都要大波:p  ,只係唔好咁誇張:78:  
最重要現在大部份人覺得胸太細。:78:
agree this BW is too slim, need bbbbigger
先多謝你的回應。
要電影打仗FEEL個胸都唔駛咁細。
胸要大,但唔等於要大到成個西瓜咁。我 ...
andyly 發表於 16-6-2012 03:31 AM

唔係喎~之前睇官圖我都覺得有D細~~不過今日睇到實物~個波地條事業線其實都OK嫁啵我覺得....再大D好似太over la....
背就唔太睇到所以唔知個股會唔會有分別啦
今日係咁聽到有人話佢好似謝安琪
kuga_1987 發表於 16-6-2012 12:27 AM

喂!不要破壞女神型像好嘛!謝女士五官實在太不對稱了。:no:
又好似之前mark 2,mark 5 爆煲咁,呢隻唔訂等super VIP 價先
base 發表於 16-6-2012 01:44 AM

will reach ......when around 8xx I will buy 1 more for barbie purpose :73: