Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

頭像被屏蔽
今日應該仲多人~~~~~~~~~~:42:
回復 474# laukahoj

我自己就會放吸濕大象入櫃,每層放一個,個零月就吸晒水要換過,同埋得閒就要轉下post,因為擺死一個post會將衣服物料拉緊,長時間會變形同無左彈性,例如蜘蛛俠或一眾穿緊身衣的figure,要入電果d如果唔係成日玩最好拎走d電池,擺得耐電池會出油另到入面生鏽,希望幫到你

肩膀真的很怪........太橫..太平.......
同埋宜加唔係想要大波......
宜係宜加過細同個身形太瘦....
女性是要有少少肉地 先有美感..
過瘦就變左骨感.....
宜加就有少少呢個感覺.......(可能因為肩膀 的關係啦)
宜加既實物上身就係太瘦.....下身既大牌、腳就ok......
...

im2時既Black Widow  冇咩感覺

但到了復仇者的
Black Widow ....完全被他吸引了......

所以我想要返似反復仇者電影版演員個身形....和 外觀與面貌
同埋件衫 唔係太貼身的..是有少少鬆的..
太貼好怕玩爆衫.....

希望HT可以改下

Thanks for your information
童虎 發表於 16-6-2012 01:23 AM

LOKI 前日都仲有. 咁快又玩完.........
回復 456# emilykls

可惜~~成日覺得咁靚咁貴
但又驚會拎爛~
所以都係睇下日報各位師兄D靚相算~
自己暫時得一隻iron man~
肩膀真的很怪........太橫..太平.......
同埋宜加唔係想要大波......
宜係宜加過細同個身形太瘦....
女性 ...
andy洛 發表於 16-6-2012 11:40 AM

哈哈~~真人同相果然有差別~
回答一些在此問題。

仍有雷神,隊長訂,但羚羊奸角同射箭佬無得訂了

BW 普通不是VIP 賣11xx
nela 發表於 16-6-2012 12:09 AM

Loki 今天都有得訂wow
Loki 今天都有得訂wow
Snake 發表於 16-6-2012 08:03 PM

Loki,Thor,CA 都未截訂。

今天晚上訂了, 無須排隊... 但仍只限每人一只,  所以行去了蕉仁後再回頭定多一只, 冇排長龍仍堅持一人一只的限制是有點浪費大家時間。
回復 503# Snake

oh sorry, 那我看錯了!
回復  laukahoj

我自己就會放吸濕大象入櫃,每層放一個,個零月就吸晒水要換過,同埋得閒就要轉下po ...
emilykls 發表於 16-6-2012 11:38 AM

放咗吸濕大象啲膠就唔會變痴立立??
點解display同管圖又唔同,d色都唔同
p2原來都未截止:47:
我要下星期才有時間去訂black widow