Toysdaily 玩具日報

查看: 29228|回復: 87

[玩具攝影] 驚世現身!!! Marvel Select - The Amazing Spider-Man [#77補圖背卡Unmasked]

The Amazing Spider-Man套戲仲未上, 周邊既玩具都已經等唔到, 越出越多!
今次介紹既Marvel Select 系列, 包你話好過孩記:36:!!!
再續The Avengers Hulk既高可動, SM都唔例外, 可動真係不錯...

去相:74:

MS一貫作風, 大大個盒, 比你有個大件夾扺食既感覺!!!

包裝真係唔錯, 可惜冇Off-Mask版...

有多重關節, 睇黎MS真係有心同孩記鬥可動性...

MS算係甘啦, 有兩對手比你換, 最特別係, 竟然有手腕關節!!!

MS配件好細心, 背後比你可以掛係度...GOOD!!!

你睇下我個老鼠仔...!!!

甘似Toy Story 既公仔...

我射...

再射!!!!

再黎個倒掛!!!問你死未!!!

總結:
今次出既MS Spider-Man, 比起以前果D可動性高, 算係幾好玩,
雖然冇HULK甘大大隻, 但我估應該唔比孩記差!!!
請問頸可唔可以上下郁? 足踝是否貼地關節??
Nice shot!!
Is it 6" or 7"?
thx!!
請問頸可唔可以上下郁? 足踝是否貼地關節??
gumng 發表於 14-6-2012 12:20 AM

頸可以輕微上下郁, 記住係輕微...
有同HULK同樣既貼地關節吧, 但有時做POSE都會企唔穩:o
Nice shot!!
Is it 6" or 7"?
thx!!
herculesanakin 發表於 14-6-2012 12:20 AM

MS大部份都係7吋的,
但SPIDER-MAN不嬲都係矮矮地, 所以係6吋...
頭像被屏蔽
支持下大大先~!!!
ms既雕功真係孩記一世都追唔上
d detail位好到呢~ 又多配件 :71::71:
如果可動再改善得好d 都可以考慮轉line :58:
ching,m記重有無呀
支持下大大先~!!!
ms既雕功真係孩記一世都追唔上
d detail位好到呢~ 又多配件
如果可動再改善得 ...
charice1219 發表於 14-6-2012 12:52 AM

thx支持, 就算點變, 我都係MS fans黎xd..始終係抵玩...:shiny:
ching,m記重有無呀
getter1234 發表於 14-6-2012 12:55 AM

今日先到貨, 實有既!
我就唔信似HULK賣得甘快:shy:
今日先到貨, 實有既!
我就唔信似HULK賣得甘快
justin_chu 發表於 14-6-2012 12:59 AM

Ching 請問幾銀?同係邊到有得買呢?
:71: wow~版主手腳真快~剛剛才從國外玩具網站看到已到貨

就可以在這邊看到report了~對這隻ms spiderman極有興趣~

想請問髖關節的可動如何~?玩蜘蛛仔最重要就是對腳可以一字馬大劈腿之類的大動作了~

感謝版主的熱血!
select竟然加入那腕關節:Q
股關節可動也似乎不錯, 可以考慮一入呢:shiny:
一字馬完全無問題!

頭部要前後郁動應該要diy,加番個好似孩佬果d joint就得…平平地廿蚊有包,我都諗緊;不過啱啱買又唔捨得改住
請問大大係邊到入手? 好正~ 謝謝