Toysdaily 玩具日報

查看: 14194|回復: 68

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 陳年BB戰士 系列 ~~~

賀 貓嫂 有喜... 難得 貓貓 話想睇... 小弟 今晚又得閒... 好... 影就影啦......:(  

諗左好耐... post 大場又好似唔啱規矩... post 模型區又怕俾人笑班門弄斧... 好... 一於 post 呢度......:78:

先報價錢... 下面堆野... 當年平均 3X - 6X 有一盒... 宜家幾錢就唔清楚啦......:he:

去相......:43:

摷均成屋係得呢幾隻... 下次返阿媽屋企搵到其他款時再影... 希望各位大大會鍾意啦...... :64:
沙發先~~

:43:

鍾意! $$大大咁好口, 梗鍾意啦~~
頭像被屏蔽
$$大大第一個價錢帖, 一定要一再支持!!

樓主大大想當年真係好有心機, BB都肯花時間噴陰影, 強! :$
不過點解咁多塵嘅?

學小弟影相偷懶唔抺塵乎?

$$大大第一個價錢帖, 一定要一再支持!!

樓主大大想當年真係好有心機, BB都肯花時間噴陰影, 強!
catcat 發表於 12-6-2012 01:06 AM

就係BB先嘖陰影... 件少... 懶呀......:78:
不過點解咁多塵嘅?

學小弟影相偷懶唔抺塵乎?
catcat 發表於 12-6-2012 01:08 AM

我都唔知點解今晚咁鬼強靜電... 抹極都仲有......:26:
隻隻都凶神惡煞,一D都唔BB
李路明 發表於 12-6-2012 12:27 AM

當年盒模型跟埋 Q 版眼部表情貼紙... 貼左就BB 嫁啦......:DD
油得好靚......:71:
嘩!$大原來識用噴槍同噴陰影架?我是否在做夢時遺下記憶呀?:Q

強烈要求東山服出及提供教學再置頂!:63:
真係好有心機慢慢CUT個01出嚟喎~

係咪真人嚟架!:@

強烈要求教學呀!!:63:
認真MODE: 噴得幾靚都好,會溶膠嘅,等佢跌到兩毫子至考慮。:67:

比番個頭盔出嚟呀!!!:53:
其實可以去模型區啦,好得呀,影得好靚,係咪黑玻璃or膠片做底 ?
陳年GG戰士 啦:34:
咁鬼正,係米兿術品哩架!畢加索展完咗就要換呢D喇!:$