Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 陳年BB戰士 系列 ~~~

油得好靚......
Smarties8 發表於 12-6-2012 03:19 AM

多謝晒......跪拜icon
嘩!$大原來識用噴槍同噴陰影架?我是否在做夢時遺下記憶呀?

強烈要求東山服出及提供教學再置頂!:63 ...
常威 發表於 12-6-2012 07:29 AM

小弟夠唔知 常總 改左名做 半皮威啦......:he:

強烈要求 常總 出半皮教學!!
真係好有心機慢慢CUT個01出嚟喎~

係咪真人嚟架!

強烈要求教學呀!!
catcat 發表於 12-6-2012 07:56 AM

若果 貓貓 攞你條 L 出黎... 小弟都會好有心機咁幫你 cut 出黎嫁......笑裡藏刀icon
其實可以去模型區啦,好得呀,影得好靚,係咪黑玻璃or膠片做底 ?
豬朋狗友 發表於 12-6-2012 08:12 AM

係黑色亞加力膠片一塊......跪拜icon
我能看到如此美麗的圖片,是否造夢啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
咁鬼正,係米兿術品哩架!畢加索展完咗就要換呢D喇!
Panzer 發表於 12-6-2012 08:24 AM

Picasso 完左之後仲有 Pikachu 噃!
我能看到如斯美感的圖片,會否夢遺啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我能看到如此美麗的圖片,是否造夢啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
timyin 發表於 12-6-2012 08:51 AM

小弟思疑大大您的情況係......夢遺。
小弟思疑大大您的情況係......夢遺。
catcat 發表於 12-6-2012 09:22

無法啦,D相咁靚忍唔住咇左:(
大尉久休復出之作就好似斷線結他咁

無得彈呀:71:
上色上得好靚好專業.....:77:
回復 1# $hiine

WAH!!!! :handshake:
估唔到$$都識用噴槍和。。。。

仲同用相機一樣咁精~~準添!!!:p

嘩!
專業嘅攝影技術,專業嘅模型技術,專業嘅噴油技術,專業嘅陰影技術,專業嘅 cut 貼紙技術,專業嘅黑底技術,專業嘅貼圖技術,專業嘅 XX 技術,專業嘅 YY 技術,專業嘅 ZZ 技術 ... ...
:71::64::$:71::64::$:71::64::$:71::64::$:71::64::$
嘩!喺咪真袈,我喺咪發緊夢呀??如果我第時睇唔返咁點算呀??:63::63::63::63::63:
:Q好勁呀......香港神之手高級夢維最高點頂峰之作:handshake:
認真MODE: 噴得幾靚都好,會溶膠嘅,等佢跌到兩毫子至考慮。

比番個頭盔出嚟呀!!!:5 ...
catcat 發表於 12-6-2012 07:58 AM

咁仲使唔使值髮呀?唔包膠係咪 pass 呀?