Toysdaily 玩具日報

查看: 7578|回復: 38

[新品消息] 2012 Hasbro Marvel Legends wave 3 Blade & Punisher 新圖

順手貼一下
不曉得有沒有人分享過

這個是幾天前的消息了
新的Punisher & Blade圖片

這Punisher 頭雕比較類似toybiz ML4版那款 的風格
之前的Hasbro Nemesis Punisher臉就太奸了些

Blade好似跟之前展覽圖片有些不同

之前展示的圖片是這樣

以下則是這次最新公佈的樣子

下半身似乎有變動, 好像有重新設計, 看不出股關節那邊的球關在哪
整隻腿似乎也粗了些, 不曉得是不是錯覺....
兩款個body完全一樣?!揸鎗手同袍都一樣,孩佬一模多用的功力真係強!
兩款個body完全一樣?!揸鎗手同袍都一樣,孩佬一模多用的功力真係強!
ChrisLamXYZ 發表於 9-6-2012 12:21 AM

再加兩隻NICK FURY 就是一聯兄弟!!

對手合唔埋好樣衰 (玩過cap版nick fury) :53:
對手合唔埋好樣衰 (玩過cap版nicky fury)
Assassin 發表於 9-6-2012 12:36 AM

似乎 WAVE 3 只有 DEADPOOL 比較吸引, 可惜一定入唔到......
借post問
blade同ghost rider有冇同其他marvel人物有聯繫?
據我對佢地認識,好似個世界同其他人物唔match咁...
可能因為只睇左少少佢地電影
條腰冇得前後「拗」WO...
搞乜呀= =
真係一個入手理由都冇...:blame:
搞乜呀= =
真係一個入手理由都冇...
凱獸王 發表於 9-6-2012 01:28 AM

最大鑊係明知孩記用舊BODY, 無進步, 都大把FANS搵藉口去撐孩記MA!!
呢件袍見到就扯火:70:
件袍本身好靚, 只係唔鍾意佢不斷亂REUSE

呢件抱...最FIT 係GAMBIT!
ChrisLamXYZ 發表於 8-6-2012 11:21 AM

因爲呢兩款其實同一款既普通版同特別版黎
就好似wave2果兩隻大隻佬同2個女人咁
所以當然係用同一個body啦!
最大鑊係明知孩記用舊BODY, 無進步, 都大把FANS搵藉口去撐孩記MA!!
gumng 發表於 8-6-2012 01:27 PM

更大鑊係孩記一路有將舊BODY慢慢改進,都有好多人唔知話佢無進步
搞乜呀= =
真係一個入手理由都冇...
凱獸王 發表於 8-6-2012 12:28 PM

條腰有得前後「拗」,Blade心口只係加咗一塊膠黎做樣,同Winter Soldier一樣
更大鑊係孩記一路有將舊BODY慢慢改進,都有好多人唔知話佢無進步
Devil_Fudou 發表於 10-6-2012 01:22 AM

最低能係個個投訴呢隻袍,hasbro死都唔改,仲要分兩個版本出,特別版同普通版一樣唔得,有咩用?
睇來wave3的命運和wave2一樣,除了deadpool, 其他角色無人要!