Toysdaily 玩具日報

[Medicom] RAH EVA 初號機(P5加雜誌介紹圖)

好懷念似前一定會買佢既模型!
AmiAmi上左架,一萬七幾yen
AmiAmi上左架,一萬七幾yen
ckc52322 發表於 25-6-2012 03:23 PM

其實去AMI 入貨好定超淫入貨好呢???
或者有咩其他選擇
已訂 :67:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
我隻拳4,愛德同再生俠都係浴溶皮,而影月就斷手…
以前就驚快爛,而家就係貴得黎又驚溶,以前9 ...
neo.L 發表於 25-6-2012 02:05 PM

老素體問題滿多啦..但我darth maul /  snake到現在也沒事
覺得溫度很重要,擺盒子裡不會比搞個櫃子display好...
建議還是拿出來擺,收盒爛在裡面都不知道..這根溼度還有溫度有關
不能全怪玩具.....
孫悟空我到現在也沒爆膠,春麗我朋友脖子爆了,我自己還好好的一點事都沒:73:
已訂

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
jerrytang617 發表於 25-6-2012 08:55 PM

已訂 x 2 :73:
已訂 x 2
squll 發表於 26-6-2012 09:10 AM

大大請問那裡訂??網上嗎??
PM我可以嗎?
buy buy buy for sure....
請問可以在那訂?極有興趣
回復 112# Usteakum

PM both Usteakum and strikelok.
老素體問題滿多啦..但我darth maul /  snake到現在也沒事
覺得溫度很重要,擺盒子裡不會比搞個櫃子disp ...
lydiamomo0903 發表於 26-6-2012 02:22 AM

我全部DISPLAY架,唔係擺盒........睇番影月內衣都溶左啦.......
我唔係M記玩家,想請問一路各位Ching擔心o既問題o係日本有冇發生呢?尤其係溶膠問題……定還是因為香港天氣同日本差別比較大先有此問題頻現呢?

M記有否知悉相關問題呢?如果有,官方有冇發表一o的指引作玩家收藏保養o既參考呢?還望各位玩開M記o既各位專業Ching一解迷津,謝謝!
我唔係M記玩家,想請問一路各位Ching擔心o既問題o係日本有冇發生呢?尤其係溶膠問題……定還是因為香港天氣 ...
vearemember 發表於 26-6-2012 02:02 PM

你睇M記D Renewal ver. 出得咁密就知佢d 12" 嘅有效保鮮期限短啦!
PVC melting is a final fate which cannot be avoided.
頭像被屏蔽