Toysdaily 玩具日報

[Medicom] RAH EVA 初號機(P5加雜誌介紹圖)

入呢隻真係要信望愛齊備,定價高、有自我分解前科。
不過點都希望M記做場好戲,唔好淨係得HT、3A
m記鐵則…關節會自然斷裂,仿皮會自然分解、脫落。。。。

動漫人物面相及做型像真八成以上,電影人物兩成 ...
poonad 發表於 24-6-2012 02:49 PM

那真是可惜了,我都沒遇到這種事
家裡40幾隻M記...繼續訂爽爽:43:
我家中也是M記比較多,約60幾隻,只試過兩隻斷裂 :43:
呢隻初號機問左約!&xx
AT領域effect 原來係初回parts
真的不錯,期待中!
借問現在那裡開訂?是超人嗎?
我家中也是M記比較多,約60幾隻,只試過兩隻斷裂
呢隻初號機問左約!&xx
keio647 發表於 24-6-2012 04:51 PM

那真是可惜了,我都沒遇到這種事
家裡40幾隻M記...繼續訂爽爽
lydiamomo0903 發表於 24-6-2012 04:47 PM

認同以上兩位ching,我玩m記多過ht,真係未試過有自動損毀既情況
係d人俾蛇咬過一次(或見到人俾蛇咬),就以後唔入森林
m記d拉臣咁正,以後唔掂真係大損失
怕怕:59:.....................
頭像被屏蔽
我諗起,下一款限定,會唔會係暴走形態:50:
認同以上兩位ching,我玩m記多過ht,真係未試過有自動損毀既情況
係d人俾蛇咬過一次(或見到人俾蛇咬 ...
ase 發表於 24-6-2012 06:22 PM

其實無所謂啦,就我瞭解∼M記搞1/6其實沒有很賺
M記有很多1/6角色根本冷門到不行
主要收入都是靠那隻潮流熊(庫伯力克熊)
1/6是玩一種宣傳形象行銷跟文化
所以也不用怕他們賣不好不出1/6,M記1/6起家的,還是會繼續出
我們自己爽爽收就好了,斷腿的事情就讓其他人操心去吧:73:
12" EVA好吸引!
心郁郁, 但定價真係高~~
The body looks too slim... and we needs more weapons.
Must buy item. Looking forward. :$
其實無所謂啦,就我瞭解∼M記搞1/6其實沒有很賺
M記有很多1/6角色根本冷門到不行
主要收入都是靠那隻 ...
lydiamomo0903 發表於 24-6-2012 08:45 PM

已訂  不過到時買左都冇時間玩

唔係好怕佢自爆
係d人俾蛇咬過一次(或見到人俾蛇咬 ...
ase 發表於 24-6-2012 06:22 PM

我隻拳4,愛德同再生俠都係浴溶皮,而影月就斷手…
以前就驚快爛,而家就係貴得黎又驚溶,以前9百幾有隻玩,而家要一千尾先有,呢個先係大問題…