Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 40周年!12月發售「超合金 鐵甲萬能俠 Z」DX超合金魂

翼都造埋機械內構...

但成 8千yen 確係令人卻步...
又發光又發聲又貴o既玩具,真係有介心
翼都造埋機械內構...

但成 8千yen 確係令人卻步...
人仔貓 發表於 22-11-2012 10:30 PM

連翼都做埋內構......唔怪得個價咁勁啦....都唔知入唔入好~:30:
佢幾錢都唔係重點,雖然已訂主機,但係如果好似DX Macross咁成日派唔足訂咗都無,飛翼幾平都無用啦
佢幾錢都唔係重點,雖然已訂主機,但係如果好似DX Macross咁成日派唔足訂咗都無,飛翼幾平都無用啦
tonantony 發表於 23-11-2012 06:29 PM

呢隻死貨, 冇可能派唔足

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
下個月有得玩喇........:43:
之前一開就訂左,但勢估唔到對翼玩魂限,
仲要咁貴,搞到訂又唔係,唔訂又唔係!
其實我好怕魂限,因為根本訂唔到,要返工,
卡隆係好例子,見到有得訂都訂唔到!
加埋對翼即係成45,000yen...:ice:

對翼日版魂限香港已有舖收訂 HK$92X...
接近成千銀買對翼真係好難決擇...
都係等下遲D有冇香港魂限先再考慮....
我會以基地場景作display,所以飛翼係多餘,唔會買
...就算張開左個格納庫夠唔夠位放埋對翼確係一個問題....
我買都剩會入本體,翼就算了,八舊幾水都係零合金,好似D人依家追隻o raiser咁

依家好似買printer咁,啲墨水先真正賺你錢!:42:
依家好似買printer咁,啲墨水先真正賺你錢!
呂奉先 發表於 4-12-2012 07:17 AM

我覺得佢本體都賺唔少
回復 311# 人仔貓

中重點。。。。。。 。。。。。