Toysdaily 玩具日報

查看: 9338|回復: 16

[新品消息] 8/1上市hasbro spider-man6"12"可動人形

頭像被屏蔽
最右面果隻我有興趣bor
蜥蝪人頸太長:DD
到時又搶呀.....炒呀......., 近年要簡簡單單買隻"正價".......都好有難度, 首要快過 班職業"炒家", 

最重要又搵到間.......大型連所"玩具"店.......入面職員唔會抽起D"靚"貨比自己.......唉
到時又搶呀.....炒呀......., 近年要簡簡單單買隻"正價".......都好有難度, 首要快過 班職業"炒家", 

...
jedi 發表於 6-6-2012 02:51 PM

其實有時我係度諗'
我地既言論都可能引起佢地既炒賣行為'
:handshake::handshake::handshake: :handshake: 有興趣
我睇唔到圖呀,有冇師兄幫幫手搞一搞post出黎,thx!:63::help:
我睇唔到圖呀,有冇師兄幫幫手搞一搞post出黎,thx!
benedict 發表於 6-6-2012 04:40 PM

小堅 發表於 6-6-2012 04:43 PM

唔該晒:64:
我想講新VER 的SPIDERMAN真係好核特,個外形接受唔到,有冇人知道TOYBIZ既SPIDER MAN 6"係邊到可以BID 返黎,我唔知有幾多款加埋MOIVE SIZE
如有發現既PM我,我想知,
3.75吋的目前找不到,只能拼6吋的了
幫你影左張

...
jedi 發表於 6-6-2012 02:51 PM

果班人正xx啦!
入到就入唔同佢癲!
只係想要隻新蜘蛛~:45:
蜥蜴人頸子長,

不過看起來好像整塊頸子可以往前滑動???

不知靠近頭部那邊是不是還有關節,如果有就太棒了!!!

(這樣就只是在包裝裡看起來怪,拿出來調整一下就很棒了~)