Toysdaily 玩具日報

查看: 9154|回復: 23

[分享討論] 3大 MAX合金

之前睇到集中區 "賣晒自己玩具"既post,有感而發

攞出黎影左兩張相

睇見3隻造功,不論上色/質感/配件

Douglas:  To prevent misleading!  I have edited your post already. Please pay attention next time.  :)
大大隻max gggg 仲keep 到冇事喎:71:
KONAMI那隻不是MAX合金
大大隻max gggg 仲keep 到冇事喎
cybster 發表於 3-6-2012 04:56 PM

可能係1.5ver,我仲專登屈佢幾野,關節仲好緊

KONAMI那隻不是MAX合金
redfish 發表於 3-6-2012 04:59 PM

需然係MAX代工,我當正佢係MAX合金一份子 :(
回復 3# redfish

那隻是MAX代工的吧,勉強能算MAX合金。。。
I also have this three toys, just keep it la ching. the 上色/質感 are prefect
ME TOO...................:34:
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
有機會, 我一定要 :blame: 買!!
大大就好啦, 三隻都有, 小弟想買隻神魂合體都未能如願呀.......
大大就好啦, 三隻都有, 小弟想買隻神魂合體都未能如願呀.......
半田健人_555 發表於 3-6-2012 07:37 PM

神魂合體套動畫真係好爛
唔係MAX合金出得好,都唔會買~
:67: .......點解無佢份架!....

.......點解無佢份架!....
323 發表於 3-6-2012 10:01 PM

因為我對萬能俠無愛 :^
max 只 Big-O 魅影巨神 都好正
嚴格嚟講, 隻紅蓮真唔算係MAX合金條LINE出品 ; 無謂夾硬計佢係MAX合金啦。:67:

帝皇萬能俠, 甚至隻威龍先算係MAX合金條LINE。

不過, 呢三隻合金又真係好正。:61: