Toysdaily 玩具日報

查看: 5133|回復: 11

[Medicom] 束手無【拆】既Black Rx

不知不覺....入左好多拉打
最近入左自我懂事以來第一隻認識既拉打RX
默書100分都係為左叫媽咪買佢D裝著變身,超合金

呢一年黎 真係追到我氣咳,,:sleep:

唔講廢話...我隻RX 出左事阿.......

價錢需然唔算太貴 未到一隻牛 追番黎既情意結
玩具係拎黎玩既,,,買果陣 無乜點睇清楚 一個字啦 有愛 唔CHEAK太耐了
佢話佢改造過既 咁我CHEAK下佢D改造位 其實都好OK架喇..

CUT左頸 腰加粗 不過條腰帶佢就改得衰D...基本上有呢隻既巴打要改既位
佢都改哂...

番到屋企拎出黎上神台之前當然要玩弄一番啦
咦~...點解個肚仔...有黃色膠水既?睇真D...乜塙D咁既野呀 出油:@
我明白 玩具耐左,出油 甩皮,,所有野都難免,,唔開盒斷手都有啦

講左咁多廢話 都係想睇下有冇高手可以教我安全地將佢D油
必出黎又好 支出黎又好...

去圖
咁大件事:50:
我隻仲未開盒呀:26:
無拉打大師幫手:ice:

算喇..都係自己收藏姐....下一個目標 係其他2個造形....

係現今呢個地球上唔知仲搵唔搵到 哈哈
用介刀係邊位落一刀  慢慢必出黎......我驚你浸耐左會黃咋
冇計, 呢d唔係人為損耗, 控制唔到就
but rx真係經典~
回復 4# BlackD

佢件野 透明件黎架wo....凹住個肚仔..

無邊位可以落得手:56:
Rx呀,真係好正:shiny:我有玩拉打頭,最近玩12'
買ht買兵人都就係唔敢入拉打:die:
因為真係一個大坑:Q
回復 6# 蒼月遊馬
得架, 睇下你落唔落到手之嘛, 我之前都有, 不過賣左
回復 8# BlackD

試左其實個肚仔呢個位正下方有個位可以插支一字落去

但係我真係:49:落唔到手
Rx呀,真係好正我有玩拉打頭,最近玩12'
買ht買兵人都就係唔敢入拉打
因為真係一個大坑
simson464 發表於 1-6-2012 06:39 PM

HT我只入 BATMAN所有系列...依家咁岩再版哂 唉~破財破財:78:

高追左隻DX02...跟住就係 戰車 跟住就係 電單車 跟住就係 BATWING<==睇價錢

之後貓女 都係會打算入手既目標:sad:
HT我只入 BATMAN所有系列...依家咁岩再版哂 唉~破財破財

高追左隻DX02...跟住就係 戰車 跟住就係 ...
蒼月遊馬 發表於 1-6-2012 10:15 PM

HT  我都係入PREDATOR為主....其他都係睇下先
:help:
Rx呀,真係好正我有玩拉打頭,最近玩12'
買ht買兵人都就係唔敢入拉打
因為真係一個大坑
simson464 發表於 1-6-2012 06:39 PM

M記拚打...真係一條屎路.....要追齊都唔知要幾耐時間....