Toysdaily 玩具日報

查看: 4915|回復: 19

[玩具資訊] 最似樣嘅star waes 3.75之一

就係佢我最愛角色
MACE WINDU
呢隻之前買唔到,終於比我係淘寶搵到啦
面相係咁多隻WINDU之中最似嘅
不過隻3.75真係油光滿面,所以都要出手

油完

絕對係宇宙最強組合

從溫之前的幾隻

第三隻要講嘅係我最愛角色劍術最強的JEDI
MACE WINDU
佢永遠YODA身邊,黑口黑面,說話簡潔,出場機會唔多,但係面對嘅永遠係大人物,
YODA係原力最強嘅JEDI , 咁WINDU 就係劍術最強的JEDI
戰場上有佢嘅出現一定會留意到佢,因為只有佢一個係紫色光劍
精通最強但又最危險嘅第7型劍術
佢可以一劍張JANGO FETT 斬首
更可以張DARTH SIDIOUS 打敗,如果唔係ANAKIN 出手可能歷史要改寫啦

[size=+0]

[size=+0]

[size=+0]

更多可以到我個BLOG

http://blog.yahoo.com/_6IZSBM7R6E5FSF56DI52Q2CIKQ/articles/page/1

油得好靚!!!!!!!!!!!!!!!!!
100分!
我一值覺得vintage windu 好靚  
可惜淘淘都要高追  我買左隻30th果隻就算
我覺得vintage最似系yoda同 maul 真系無得比  人樣同外星人樣:66:
我一值覺得vintage windu 好靚  
可惜淘淘都要高追  我買左隻30th果隻就算
ngkp19 發表於 27-5-2012 03:32 PM

呢隻淘寶買唔貴喎!唔洗一舊!
呢隻淘寶買唔貴喎!唔洗一舊!
167169 發表於 27-5-2012 03:57 PM

吾洗一舊  甘堅     
唉都系吾買啦   我繼續留位儲白兵仔
我要儲夠30隻先收手  我家下得7隻到  仲有廿零隻
呢隻真係好正
想當日正到我想入兩隻添
頭像被屏蔽
e隻windu係咪ball joint hip?
如果係既話就完美:35:
e隻windu係咪ball joint hip?
如果係既話就完美
faun666 發表於 27-5-2012 09:20 PM

可惜唔係,你唔覺STAR WARS 公仔永遠冇完美,佢比得一樣你又會攞反走一樣
上色好正啊,我是剛剛才開始玩star wars 375 figure:-) 暫時只集中vintage...你呢隻windu我都未買到。淘寶既質量可以嗎?香港邊度最多SW375 figure?
上色好正啊,我是剛剛才開始玩star wars 375 figure:-) 暫時只集中vintage...你呢隻windu我都未買到。淘寶既 ...
pandafung 發表於 29-5-2012 12:03 AM

我呢隻係全新正版,所以質量冇問題,其他冇包裝我都買過,質量都ok的,如果現在最多star wars我諗係太源街!有時會有好野!不過依家好嘅大部份都係炒價!
頭像被屏蔽
小弟唔係star wars fans~
不過睇sw最喜歡都係windu~
因為佢係紫光劍!!!!!!!:71:
上色好正啊,我是剛剛才開始玩star wars 375 figure:-) 暫時只集中vintage...你呢隻windu我都未買到。淘寶既 ...
pandafung 發表於 29-5-2012 12:03 AM

windu系香港己經絕跡 要買真系要淘
我見過*(人仔  你買多幾系佢間鋪計埋就ok
EP2 OBI-WAN先79人仔