Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 167169

[玩具資訊] 最似樣嘅star waes 3.75之一

windu系香港己經絕跡 要買真系要淘
我見過*(人仔  你買多幾系佢間鋪計埋就ok
EP2 OBI-WAN先79人 ...
ngkp19 發表於 29-5-2012 05:58 PM

Obi wan我之前係太源街買79$港幣咋!不過好耐之前啦
回復 15# ngkp19

而家先開始玩SW,Vintage Series好多都好難係香港買到,睇來都要上淘寶找找,其實佢375figure正價係幾$,香港舖頭d價都真係好浮動
回復  ngkp19

而家先開始玩SW,Vintage Series好多都好難係香港買到,睇來都要上淘寶找找,其實佢 ...
pandafung 發表於 29-5-2012 11:55 PM

正價當齊頭一魚~
回復  ngkp19

而家先開始玩SW,Vintage Series好多都好難係香港買到,睇來都要上淘寶找找,其實佢 ...
pandafung 發表於 29-5-2012 11:55 PM

香港係有代理的,不過佢都有自己門市,為免影響生意,所以如果有新貨,就會先在鋪仔賣先,賣得七七八八,之後才將大貨分給斗斗、吉之等,因為佢地會將部分受歡迎角色價錢mark高D,而斗斗、吉之一律只係9草9,所以唔想比炒價,只好等大貨:66:
Obi wan我之前係太源街買79$港幣咋!不過好耐之前啦
167169 發表於 29-5-2012 08:44 PM

我比較鐘意老既obi wan  所以後生果隻等
等佢出新 始終都想落鋪頭買   淘淘單隻買有d貴