Toysdaily 玩具日報

查看: 11719|回復: 4

[玩具攝影] SR合金@真魔神Z~ 登場!!!

近期出咗好多小弟喜愛嘅玩具, 仲一次過入咗幾款呢.....今次到SR超合金嘅真魔神Z出場喇.... 由於之前都冇入開鐵甲萬能俠, 一直都好想入返隻看吓門口呢....呢隻SR真魔神Z真係能夠滿足晒小弟嘅願望喇.....雖然不能夠好似合金魂咁變型, 但細細隻又幾多parts玩, 都算唔錯呢....可動都算唔錯呀, 仲可以玩吓啲攪笑pose呢....正! 而且今次個價都算抵玩呢....唔錯, 唔錯!!:D

盒面Boxart都幾有氣勢~:!

QC都比想像中好~

朋友號仲可以分開架~:shiny:

合體完成!!:handshake:

絕技"高熱火焰":34:

有兩個版本呢~:36:

鐵甲飛拳~

仲可以做出跪下動作....正!:71:

踢腳都難唔到呢~:43:

開波喇~:66:

裝上飛翼, 可惜不可變型~:42:

頭像被屏蔽
其實裝上對翼這款係超級型的, 由其是有一號那隻的我玩過後,
你試下將對翼升至最高, !!
回復 2# 劉波

呢隻野都幾好玩呢.....等我得閒試試先.............:43:
係呢, 你係咪我認識嘅blog友仔呢~:36:
我都買左隻呢隻都係我第一隻SR合金
可能我從來無儲開呢個系列
一買就出事.....想買多隻創聖的大天使
求其一影:45:
我都買左隻呢隻都係我第一隻SR合金
可能我從來無儲開呢個系列
一買就出事.....想買多隻創聖的大天使
求其 ...
lkhl 發表於 27-5-2012 12:40 AM

係呀, 我一買就入咗魔神Z同龍王丸喇......真係掂親都.....又一個深淵~:(
嘩, 你啲場景好正呀~:shiny: