Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 12”人偶玩樂FAQ

:多謝~~
$超實用ar~~~~
兄弟是細心之人∼感謝分享∼學習之∼∼:handshake:
好有用的Q & A喎!:Q小弟拜服!:64:

另小弟有小小問題,不知南宮貓人可否作答?:35:

Q11. 小弟今年十八歲,已有XX多年,請問是否正常?

Q12. 小弟女友的頭毛長而勾,請問是否XX?

:64:
yeah~~~唔使排隊,唔使F5都有限定版~~~
very good!!!!  But may I ask if u can add one more for 'how to put long neck heads onto muscle bod ...
icyhugs 發表於 24-5-2012 11:31 AM

as your wish~

done.
非常實用:64::64::64:
好有用的Q & A喎!小弟拜服!

另小弟有小小問題,不知南宮貓人可否作答?

Q11. 小弟 ...
常威 發表於 24-5-2012 11:38 AM

咁橋嘅南官夫人是小分另一分身喎~

Q11. 小弟今年十八歲,已有XX多年,請問是否正常?

虧佬由梗係由細虧到大架, 您嘅情況, 好合理.

Q12. 小弟女友的頭毛長而勾,請問是否XX?

有無睇志明與春嫡?

志明前女友手上條毛應該係同一出處.

Q6: 如何將雜廠(TTL類)頭雕放上HT素體?

先睇睇TTL類頭雕, 固定冬菇的突出位是於頸位中下方, 與HT冬菇絕不 ...
catcat 發表於 24-5-2012 11:15 AM

好正post ,thanks
ching,想問問呢隻"百得萬能膠,痴 joker ribber ver.個頭套條帶.ok嗎?
or 用aa 膠,thanks
非常實用:77::77::77:
好正post ,thanks
ching,想問問呢隻"百得萬能膠,痴 joker ribber ver.個頭套條帶.ok嗎?
or 用aa 膠,t ...
babycar 發表於 24-5-2012 11:52 AM

應該比AA好, 起碼不會白化.

不過小弟自己就會睇情況, 考慮用針線.

下面條槍帶都係用絲帶+針線搞掂:

想問

如何保養公仔令他們避開年尾的世界未日?
當發現公仔同你說話, 是否需要求專業栛助?
錢太多身癢, 如何護理保濕皮膚?
靚仔過黎明但得四呎九吋點算?

一次滿足你十一個願望
應該比AA好, 起碼不會白化.

不過小弟自己就會睇情況, 考慮用針線.

下面條槍帶都係用絲帶+針線搞掂 ...
catcat 發表於 24-5-2012 11:55 AM

甘你知唔知個頭套ht 用膠水or 針線
thanks
甘你知唔知個頭套ht 用膠水or 針線
thanks
babycar 發表於 24-5-2012 12:00 PM

Ht用膠水+火。
吖~~醒起有嘢想問.
我有隻BODY個肩關節非常緊,擰高佢90度佢自動彈回頭80度甚至去返原位,有冇辦法解決呢?

THX~~~