Toysdaily 玩具日報

查看: 3588|回復: 11

[個人收藏] [亂拍系列,OK多圖, 小心] 英年版(!?) 美國隊長

認識美國隊長, 係響MARVEL SUPER HERO呢隻格鬥GAME, 當時剩係認得佢個盾, 知道佢係CAPTAIN AMERICA, 就係咁多.
後期因為開始學人睇下美漫(斷斷續續咁睇), 大約知道佢既歷史, 先真正覺得呢個角色吸引.

呢隻走樣插水版既美國隊長 , 講真見到現貨都幾失望, 仲有呢度當時日日有人開POST插, 真係連玩既心機都冇, 我個心口粒星仲要唔正, SAD到暈.
事隔幾個月, 睇完AVENGER之後, 好自然咁攞返隻隊長出來舞下,影下相, 發現燈光下, 呢隻FIGURE都有DDDDDDDD咁多似戲裡面既SHOT (唔認同既大大唔好插咁大力,唔該各位:64: ), 無當初收貨時咁差.

CIVIL WAR (偽) 世紀握手

THANKS FOR YOUR WATCHING.
我中意呢個造形多過Avenger version. 不過HT實在令我太失望了, 希望佢出version 2.0
我中意呢個造形多過Avenger version. 不過HT實在令我太失望了, 希望佢出version 2.0
codianno 發表於 22-5-2012 02:30 PM

AVENGER 個造型我都ok, 不過無訂,睇下到時有冇平野執:58:
早兩日睇番美國隊長
我發現點解隻figure唔多似
一來HT整得衰
二來係少咁D戰損(例如佢個頭盔)
士兵唔應該咁乾淨
可惜未有時間執執佢
早兩日睇番美國隊長
我發現點解隻figure唔多似
一來HT整得衰
二來係少咁D戰損(例如佢個頭盔)
士兵唔應該 ...
quincy 發表於 22-5-2012 02:42 PM

大大你快d出手, 整隻戰損版出來影俾大家睇下~:$
我等緊隻二次大戰個版本,點解重未有呀?:31:
我等緊隻二次大戰個版本,點解重未有呀?
roywong 發表於 22-5-2012 11:21 PM

其實有冇開過訂?
:@
再次多謝DICK.PO大大:64:
恭喜~樓主~ 呢款CA我都有入,,個人感覺不是太差... :61:
我都有入,,有D失望 ...:56::56::56:
恭喜~樓主~ 呢款CA我都有入,,個人感覺不是太差...
acq 發表於 23-5-2012 02:37 PM

玩落真係唔差, 不過係QC奇差:56:
我都有入,,有D失望 ...
chanyinkit 發表於 23-5-2012 02:52 PM

初初我都係, 但玩玩下又無咩所謂, 只係無左"精品"個種感覺:67: