Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~Fourze 的戰車~~~Massigler

好車好人好post要十卜
老文 發表於 21-5-2012 09:17 AM
thx 老文兄支持~~~~~~~~~:77:
還是那一句: "拉打" 怎可以沒有機車 (電單車)?

OOO 那輛由 "汽水機" 變形而成嘅電單車設計真的令小 ...
Englishman 發表於 21-5-2012 09:26 AM
OOO 架車出汽水機確係耐人尋味~~~~:54:當時我以為佢會出埋機車型態~~~點知不了了之~~~而家對住部汽水機都唔知做咩~~~~:67:
:sad:好耐都只系斎睇Some大噶貼但系無十卜啦....好似好衰仔甘....今次一定要十卜先

啊啊..:46:今次Fourze+摩托真系好正啊....而且覺得Some大大好似影得Fourze有質感好多啵~:shiny:
琛哥既post,支持!:71:
thx 老文兄支持~~~~~~~~~
OOO 架車出汽水機確係耐人尋味~~~~當時我以為佢會出埋機車型態~~~點知不 ...
Somebody_Ex 發表於 21-5-2012 11:51 AM

Some bro,汽水機係攞嚟咁用~~~~~~~~~:DD
感覺笨大出電單車出得太少,得decade,w,fourze,cyclone係新模
kuuga ooo個架胎死腹中,希望faiz出到
話說握 ...
saga522 發表於 21-5-2012 10:07 AM
出一架車蝕一架~~~明白作為生意都會諗過先出~~~但對拉打迷就係一件壞事~~~:67:不過最費解都係 OOO 部汽水機~~~真係無厘頭加耐人尋味~~~~:55: 士啤四仔未入手~~~完全唔急~~~~:73:
好有單車feel
冰河 發表於 21-5-2012 10:34 AM
似單車咩~~~~~~~~:66::DD
我喜歡你的頭像:35:

我是說你的機車:66:
我買了另一款連黃色既機械人, 依家買都唔係貴過呢隻非魂限電單車好多...對我來講要買呢架車真係無咁既可能了.....:36:
最近我都开始机车坑∼呢架车正!!
Foueze架搖控車真係幾正:DD
隨傳隨到:DD
我仲等緊OOO架車.....
係顯得fourze好黃,定真係變黃:(
正呀!!! 正呀!!! 正呀!!! 正呀!!! :71:
買電單車特別開心~~~!當然買拉打都開心喇!~~~
pein 發表於 21-5-2012 10:41 AM
曾經之前減咗火GE我~~~~而家又重新燃起~~~~始終都係唔捨得放開~~~:help:睇同買拉打嘢已經成為咗我生活GE一部份~~~:$
好耐都只系斎睇Some大噶貼但系無十卜啦....好似好衰仔甘....今次一定要十卜先

啊啊..今次 ...
kaikazemi 發表於 21-5-2012 01:00 PM
肯賞面睇一睇已經OK啦~~~重要留言支持實在多謝晒~~~~:) 大家互相係對方帖度留言支持係一件好事~~~~:77:
好耐無some大d post 學業都幾忙......
吓原來白油會變黃,咁fourze 素體會唔會家?
同埋啊some 大,金屬腳d色係咪會甩家????我有幾隻都甩左如龍騎,ooo 恐龍combok,knight都甩左少少色,,,請問有伙方法保護?:69:
琛哥既post,支持!
一舊仔 發表於 21-5-2012 01:03 PM
THX 一舊兄支持~~~~~~~:77:
Some bro,汽水機係攞嚟咁用~~~~~~~~~
pein 發表於 21-5-2012 01:54 PM
出咁多樣 SHF 配件~~~~呢件不可變汽水機確係耐人尋味~~~~以為有車會跟住出~~~早知唔鬼訂啦~~~:55: